En av GROHEs sterkeste områder i Norge er innen innebygde sisterner. Nå har de i nært samarbeid med norske rørleggere utviklet et nytt kvalitetsprodukt. Sisternen har allerede før lanseringen mottatt en teknisk godkjenning fra SINTEF. Den tekniske SINTEF godkjenningen er også uten det forbehold at man skal ha adgang til sisternekassen fra et tilstøtende rom.

- Det har vært viktig for GROHE å produsere dette unike produktet, slik at rørleggerne kan få mulighet til å velge et produkt der det finnes direkte tilgang til reparasjon og utskiftning forfra fra baderommet, og ikke bare fra et tilstøtende rom bak, et krav som ofte ikke kan oppfylles, sier Hans Rønnow, Markedsdirektør for Nord-Europa i en pressemelding.
- Vi har fått en rekke positive reaksjoner fra VVS installatører som opplever at produktet er banebrytende. At produktet er teknisk SINTEF godkjent allerede fra dag én, har gjort at kundene har en opplevelse av at GROHE har lyttet til deres behov for produkter av høyeste kvalitetsstandard.