Veggsluket kan tilpasses og kan brukes i nybygg, så vel som ved renovering. Sluket leveres som et installasjonselement i to versjoner til underlagshøyder fra 65 og 90 mm. 65 mm-versjonen blir antakelig brukt mest til renovering, ettersom eldre bygninger ofte har relativt lave underlagshøyder. Bak det avtakbare frontdekselet er det en hårsil som er enkel å ta ut for rengjøring

- Vi har som håpet, fått veldig mange positive tilbakemeldinger på veggsluket. Det er nytt og litt spesielt i forhold til det vi er vant til her hjemme enn så lenge. Både komfort, design, og fleksibilitet er ivaretatt i dette produktet, og som jeg tror vil trigge forbrukeren. Det var første gangen vi viste dette for rørleggeren og andre under VVS-dagene, forteller fungerende adm.direktør for Geberit, Andreas Ingrud.

saken fortsetter under bildet:

Det nye veggsluket er innovativt og har et veldig ekstetisk design.

- Veggsluket er veldig enkelt å rengjøre, man fjerner enkelt frontdekselet og kommer lett til selve silen. Det er fullt mulig å justere høyden, men det er viktig med rett fall. Sluket er installert med selvrensende vannlås.

Selve frontdekselet leveres i fire forskjellige utførelser: børstet rustfritt stål, blank krom, hvit og en hvor man kan sette inn flis for at det skal gå i ett med veggen

Veggsluket er klart til levering, og på vei ut til grossistene i disse dager. Alt er klart med NRF nummer, teknisk godkjenning fra Sintef og alle spesifikke data er på plass.

Ingrud forteller at Geberit var svært fornøyd med messedagene i år, og tror både interessante produkter og en flott stand var medvirkende årsaker til mange besøkende.