Fremover vil det bli lettere a? reparere toalettene Porsgrund Glow og Seven D og Ifo? Sign og Spira Art. Geberit har laget ny inn- og utløpsventil som følger Geberits økodesign-strategi som vil si at man skal gjøre alle nye produkter bedre og mer bærekraftig enn sine forgjengere.

- Den oppgraderte ventilen er kompatibel bakover i tid, sa? reservedelen vil kunne brukes i ba?de gamle og nye versjoner av Porsgrund- og Ifo?- toalettene, skriver Geberit i en pressemelding.

Flere fordeler for rørleggere og sluttkunder Inn- og utløpsventilen til toalettene Porsgrund Glow og Seven D og Ifo? Sign- og Spira Art vil være sa? a? si identisk for produktene, eneste forskjell vil være ventilholderen. - Endringen av inn- og utløpsventilen vil ikke ha noe a? si pa? det ytre designet til toalettene, det vil være uforandret, poengterer produsenten.

All eksisterende funksjonalitet i skyllemekanismen er integrert, og noen funksjoner er ogsa? forbedret. For rørleggeren betyr dette en enklere ha?ndtering av delene, siden det er færre reservedeler, og at det er enklere a? endre innstillingene for skyllevolum (4/2 eller 6/3 liter). I tillegg blir det enklere a? endre pakningen for utløpsventilen

- Ogsa? sluttbrukere vil dra nytte av denne oppgraderingen og fa? tilgang til flere nye funksjoner, som Fresh- WC duftfrisker og 2/4 liter vannskyll. De vil ogsa? oppleve redusert støy fra sisternen og omtrent 40 prosent raskere fylling av sisternen, opplyser Geberit.

Mindre CO2-utslipp - A? ha et sa? lite økologisk fotavtrykk som mulig er alltid høyt prioritert na?r nye produkter blir utviklet hos Geberit, og for første gang har det blitt brukt en omfattende økodesign-metode som har forbedret Porsgrund Glow- og Seven D-toalettene, og Ifo? Sign- og Spira Art-toalettene.

Som et resultat er na? 59 prosent av de nye inn- og utløpsventilene produsert fra resirkulert plast. Generelt sett blir færre ra?varer brukt for a? produsere produktet, som har bedre ytelse, samtidig som det har like lang holdbarhet som sin forgjenger.

Klar til a? bestilles na? Den nye inn- og utløpsventilen er na? tilgjengelige som reservedel.

Geberit skriver i pressemeldingen at det fra 1. januar 2021 har den nye ventilen blitt produsert pa? alle nye Porsgrund Glow- og Seven D-toaletter og Ifo? Sign- og Spira Art-toaletter. Overgangsperioden fra gamle til nye ventiler vil være frem til juli 2021.