- På den måten legger vi til rette for en optimalisering av aggregatet iht. faktiske behov, sier markedssjef i Systemair Norge, Amund Ona Gjul i en pressemelding.

De nye Topvex-aggregatene er designet og formgitt for et langt og energieffektivt liv i skandinavisk bygningsmasse, og er velegnet for både nybygg og rehab-prosjekter.
- Alle de gode egenskapene til det opprinnelige Topvex-aggregatet er videreført til den nye aggregatplattformen, som også byr på innovative, smarte løsninger for en smidig aggregatleveranse og energieffektiv drift, sier Gjul.

Saken fortsetter under bildet:

NyeTopvexTC08_Split-1[/caption]

Den nye aggregatserien er utstyrt med en svært energigjerrig aggregatkapsling og det siste innen varmeveksler- og vifteteknologi. Et energieffektivt aggregat fordrer imidlertid også riktig dimensjonering, riktig utrustning, riktig montasje, riktig konfigurering og riktig regulering av luftbehandlingsprosessen.
- Et av målene med nye Topvex er å forenkle og effektivisere arbeidsprosessene i alle ledd, for å sikre et best mulig sluttresultat.

Serien lanseres i første omgang med høyeffektiv motstrømsveksler. Denne kommer i to utførelser – toppanslutning og sideanslutning – og fem størrelser med kapasiteter fra 1500 til 5000 m3/h (avhengig av tilbehør og eksterntrykk).

Nye Topvex med roterende gjenvinner lanseres i første kvartal neste år.
- Inntil da holder vår nåværende markedsleder stand - fremdeles det beste alternativet for mange prosjekter, sier Gjul til slutt i pressemelding.