Den nye 400-serien til CTC erstatter 300- og V3-serien som har vært på det norske markedet i noen år.

‘- Alle våre luft-vann og væske-vann varmepumper har i 2013 gjennomgått oppgraderinger og forbedringer i teknologi, design og brukervennlighet’, sier markedssjef Kristin Engely i en pressemelding.
- Nå i høst står lanseringen for EcoHeat 400 og EcoAir 400 for tur, og vi ønsker å møte etterspørselen i markedet med produkter av høy kvalitet, tilpasset et nordisk klima. Våre varmepumper har hele tiden vært av de mest stillegående på markedet. Dette hindrer oss ikke i å gå enda lenger, og den nye 400-serien er de mest stillegående varmepumpene vi noensinne har utviklet.

Her er noen av høydepunktene i høstens produktlansering:
• Væske-vann varmepumpen CTC EcoHeat 400 har fått en oppgradering og kommer i ny utgave med nytt, moderne design og bedre isolasjon.
• CTC EcoAir 400, luft-vann varmepumpe, er effektiv helt ned til -22°C og har maks. turtemp over 60°C. Nye EcoAir har nå innebygget kondenskar med innebygget varme som standard.
• Elektrokjelen EcoEl kommer nå i ny utgave, CTC EcoZenith i250, med 4,3” touch-skjerm, større varmtvannsproduksjon, større produksjon av varmtvann og effekt opp til 15 kW.
• Nye styresystemer med produktene CTC EcoLogic Pro og EcoLogic Family gir mange nye styringsmuligheter. Med EcoLogic Pro er det nå mulig å kaskadekjøre opp til 10 varmepumper.
• Multitanken for varme og varmtvann, CTC Zenith i550, kommer i ny og forbedret versjon