- Vi deltar naturligvis på bransjens møtested og vi kan by på en innholdsrik og spennende stand med flere nyheter, konkurranser og mye annet, sier salgssjef Øyvind Christiansen i Armaturjonsson AS.
- Vi introduserer en ny modulbasert Arjonfloor fordeler med Sanipexkupling påmontert. I tillegg har vi nye smarte løsninger for Sanipex systemet.

Armaturjonsson lanserte for et par år siden sprinklersystemet Firestop som er produsert i polypropylen, PP-R, og benyttes til distribusjon av vann i sprinkler- og vanntåkesystem. Et annet produkt som Armaturjonsson satser friskt på er JRG LegioTherm. Det  er et komplett og automatisk system for å gjennomføre og dokumentere termisk desinfeksjon av rørsystemer. Systemet krever at dusjsystemet er installert med sirkulasjon. LegioTherm passer best for nye bygg, hvor man kan planlegge kabelføringer. Men det kan også benyttes ved rehabilitering av bygg om det åpnes for kabelføringer gjennom vegger og lignende.
- Dette er produkter vi har stor tro på, og er det siste på markedet innen sine områder, sier Christiansen.

Hva med en tur til Sveits?
Armaturjonsson vil under alle de tre messedagene kjøre konkurranser hvor fem personer blir belønnet med en tur til Sveits. Der skal de måle seg mot andre vinnere fra andre land rundt om i verden.
- Vi har en stor konkurranse under messen hvor man får muligheten til å vise sine ferdigheter med Sanipex MT verktøyet ved å delta i vår landskonkurranse. Dette er kvalifisering til VM i Sveits senere i år, og hvor de fem beste i Norge får bli med, sier Christiansen.

Påmelding skjer på standen, og  Armaturjonsson finner du i hall C nr 02 – 14.