- Spesielt imponerende er deres gode vekst siden oppstarten, og gode og brede kundeportefølje, fortsetter Ettre. 

Veas Rør AS ble grunnlagt i 2013 og tilbyr tjenester innen segmentene service, boliger og prosjekt. Selskapet omsetter for 175 millioner norske kroner og sysselsetter cirka 75 ansatte med Oslo og Vest-Buskerud som nedslagsfelt. Veas Rør AS blir en del av Currentum som består av 60 ledende installasjonsselskaper i Sverige, Norge og Finland og har til sammen over 2 000 medarbeidere samt omsetter for cirka 6 milliarder kroner.

– Vi valgte Currentum fordi det er en aktør som matcher vår profil. Vi har hatt en god vekst de siste årene, og med en sterk partner som Currentum i ryggen blir det mulig å bygge videre på denne utviklingen, sier Joakim Johannesen, daglig leder for Veas Rør AS.

Currentum tok steget inn på det norske markedet i august 2023 og styrker gjennom oppkjøpet av Veas Rør AS sin posisjon, ikke minst innen det geografiske området. I porteføljen finnes fra før de norske selskapene Askim & Mysen Rør AS og Randem & Hübert AS. Som søsterselskapene vil Veas Rør AS bli drevet videre i egen regi og beholde sin lokale forankring, samtidig som de drar nytte av å inngå i en større gruppering.

– For oss er det spesielt viktig å fortsette å drive Veas Rør AS på en selvstendig måte, noe vi nå har mulighet til. For våre kunder og ansatte vil ikke eierskifte ha noen praktisk betydning utover at vi nå står enda sterkere og tryggere enn vi gjorde før. Vi ser frem til å lære av de andre søsterselskapene innen Currentum og effektene fra gode samarbeid, sier Johannesen i Veas Rør AS.