Leverandøren har gjennom sommeren og høsten montert opp en stor utstilling hos VVS Expo. Der har de hele 60 kvadratmeter til disposisjon i butikken, og viser et bredt produktspekter innenfor de fleste produktkategorier av synlige produkter, og er å regne som deres «Flag Ship Store « i Oslo. 

- Duravit er en veletablert merkevare, de satser på design og har mange flotte produkter som ikke bare er attraktive for forbruker, men også for rørleggere og andre håndverksfag i prosjektmarkedet der vi ønsker å våre aktive. I tillegg er mange arkitekter begeistret for Duravit, og da er det en flott mulighet for oss med en stor utstilling tilgjengelig for arkitektene, understreker Skogsrud. 

Saken fortsetter under bildet:

VVS Expo ligger sentralt til på Alnabru i samme bygg som Obs bygg, og har en meget god beliggenhet. Inngangspartiet er godt i øyenfallende for kundene. Anita Sagen, Duravit og Joakim Resvold foran inngangen.

Anita Sagen,markedssjef hos Duravit Norge skyter inn at de en stund har ønsket å komme inn i en sentralt beliggende butikk i et regulert handelsområde i Oslo. 
- VVS Expo har en meget flott butikk, og de ønsket våre produkter i sin utstilling, og det var slik samarbeidet oppsto med VVS Expo. Her viser vi møbler i flere priskategorier.  Mest iøynefallende er nok serien Qatego, som ble lansert på ISH i mars 2023.  Studio F. A. Porsche står bak designet av denne lekre og tidløse serien som innehar myke og avrundede kanter på porselenet og badekaret, mens møblene er stramme og minimalistiske. Det feminine og det maskuline i en flott symbiose, sier Sagen. 

Saken fortsetter under bildet:
 

Eli Skogsrud viser her frem badekaret i Qatego-serien hvor man finner det rene fine designet. - Dette er produkter av høykvalitet og design, påpeker hun.

Dusjtoaletter
Duravit har sine to siste dusjtoaletter utstilt her, Starck f lite som er toppmodellen, samt D-Neo som er en rimeligere utgave, men begge utgavene har de viktigste funksjonene, varme i sete, nattlys, dusjarm som rengjøres før og etter bruk, regulering av vanntrykk og temperatur.  Starck f lite har i tillegg tørrefunksjon.  Enkel betjening av fjernkontroll. Velvære og hygiene pakket inn i tidsriktig design.

Saken fortsetter under bildet:
VVS Expo - Duravit - toaletter -1.jpg

Duravit har sine to siste dusjtoaletter Starck f lite og  D-Neo utstilt.

D-Neo serien
En annen flott møbelserie som vises, er D-Neo serien, og som tilbys til en god pris. 
- Nytt av året med denne serien er at grepene kan leveres i fem farger.  Sort, chrom, børstet stål polished gold, og børstet bronse. Uansett hvilken farge som velges til disse grepene, kan popup ventil, blandebatterier og tilbehørsprodukter som knagg, håndkleholder, dobørste etc, leveres i samme finish, alt fra Duravit.  Selv dusjløsning finnes i disse 5 fargene, sier Sagen.

Dusj og blandebatterier
Leverandøren kan nå levere det meste som hører til på et baderom.  De har flere dusjløsninger og fargekombinasjoner på flere av seriene. 
- Seriene Sintef godkjennes fortløpende, sier Sagen.

Saken fortsetter under bildet:
VVS Expo - dusjløsninger-1.jpg

Eli Skogsrud, Joakim Trosterud Resvold, og Anniken Bergerøy viser noen av dusjløsningene VVS Expo har i butikken fra Duravit.

Eli Skogsrud sier de gleder seg til å ta fatt på salget av Duravit.
- Men jeg må erkjenne at sortimentet er stort, og at det vil ta noe tid for oss i butikken å lære seg et så omfattende møbelsortiment med så mange muligheter. Men jeg stoler helt og fullt på kvaliteten, og synes også det er fint at det er livstidsgaranti på porselenet. Det er godt argument for kvalitet til forbruker, påpeker hun. 

Hun mener videre at de nå har en fantastisk butikk å vise frem, og at nå har tilpasset åpningstidene så det skal passe for alle å besøke de, når de måtte ønske.

- Vi har oppe alle hverdager fra kl. 10.00-21.00, og på lørdager har vi oppe fra kl. 10.00.- 19.00. Proffmarkedet er jo innom oss hele dagen, men forbrukeren kommer gjerne etter kl. 18.00 på hverdager. Vi har også gratis parkering, noe som også burde telle mye i forhold til å besøke oss. Så jeg pleier å si at vi har oppe, når kundene har fri, sier en entusiastisk butikksjef. 

Saken fortsetter under bildet:

Markedssjef Anita Sagen i Duravit, viser frem serien Qatego, som ble lansert på ISH i mars 2023.  Studio F. A. Porsche står bak designet av denne lekre og tidløse serien. - Dette er virkelig en serie vi har stor tro på.

Skogsrud sier de jobber med å skape mer ut av butikken, og de har planer om å arrangere temakvelder for både forbrukere, proffmarkedet, og ikke minst arkitekter. 
- Er det et sted man virkelig kan se synlige VVS-produkter i et meget hyggelig miljø, hvor vi har jobbet maks for å lage en flott utstilling fra mange leverandør, og hvor man finner produktene satt sammen i gode miljøer, er det hos oss, sier Skogsrud avslutningsvis.