Etter Philippe Starcks første armaturkolleksjon for Duravit; White Tulip, presenteres nå Starcks andre armaturserie, Tulum. Den nyeste serien har runde og mer kantede former og skal gi en opplevelse av optisk klarhet med elegant formede grep. Armaturen passer inn i de fleste baderomsinteriører, og harmonerer med mange ulike servanter.
 
- Armaturen er en vellykket symbiose av det minimalistiske og det sofistikerte. Den slanke, rektangulære tuten og grepet smyger seg parallelt ut av den koniske kroppen. Kombinasjonen av runde og kantede elementer betyr at armaturene kan matches med både organiske og mer stramme servanter, skriver Duravit i en pressemelding. 
 
Den flate tuten har nøyaktig samme bredde som det lange grepet. Dette skal garantere at både vannmengde og temperatur kan innstilles enkelt og nøyaktig. Armaturen kan fåes i to overflater, krom og matt svart/antrasitt. 

- Tulum by Starck tilbyr armaturer i tre størrelser: S, M og XL. Serien har også en optimal løsning til bidet, dusj og badekar. Dusjhode-porteføljen omfatter matchende hånddusj og dusjhoder i en rekke størrelser og designvarianter, fra rund til rektangulær. Det finnes også frittstående armatur til badekar, sier slagssjef for Duravit i Norge, Anita Sagen.
 
- Tulum by Starck-armatur fåes i overflater som er enkle å rengjøre, har vannbesvarende servantarmatur, energibesparende FreshStart servantarmatur, og ikke minst passer til mange av Duravits keramiske serier, sier Sagen. 

Armaturene har fem års garanti. 

Tulum Duravit-1.jpg