- Siden etableringen av den første butikken i Bergen, har Heidenreich blitt anerkjent for sin høye kvalitet, varierte produktutvalg og engasjement for kundetilfredshet. Med åpningen av vår tredje butikk, som kommer til å være lokalisert på Nesttun i Bergen, beviser Heidenreich sitt engasjement for å betjene det lokale markedet og skape arbeidsplasser i lokalsamfunnet, sier Moen i en pressemelding. 

- Vi er veldig fornøyde med å kunne åpne vår tredje butikk i Bergen. Dette er en viktig by for oss, og vi ser et stort potensial for vekst i markedet.

En strategisk satsning i en utfordrende tid
Heidenreich skriver videre at det å utvide virksomheten i et marked som er preget av nedgang, kan virke risikabelt for noen, men de har troen på at dette er rett tidspunkt for å styrke sin posisjon i Bergen ytterligere. Markedet vil snu, og vi ønsker å være i forkant når veksten inntreffer.

- Å se fremover og gripe muligheter har vi alltid vært opptatt av, samtidig å ta smarte strategiske beslutninger for å imøtekomme endrede markedsforhold," sier Bjørn Moen, administrerende direktør i Heidenreich. Åpningen av vår tredje butikk i Bergen er et bevis på vår tro på potensialet i dette området og vårt engasjement for å betjene våre kunder best mulig, påpeker Moen.

I tillegg til å åpne ny butikk i Bergen, så åpner grossisten også ny butikk i Moss i november. 

Butikken etableres på Nesttun
- Etter grundige undersøkelser og leting etter det ideelle lokalet i flere år, har vi endelig funnet det perfekte stedet for vår tredje butikk i Bergen. Butikken blir lokalisert i Slåtthaugvegen 17, 5222 Nesttun. Dette området er nøye valgt på grunn av sin tilgjengelighet for kunder og potensiale for vekst, sier distriktssjef i Bergen, Frode Vikebø.

Etter en omfattende oppussing og tilpasning, vil butikken åpne dørene den 29. januar 2024.