— Lindqvist AS leverer et bredt sortiment av elektroverktøy, håndverktøy, festemateriell og forbruksmateriell, som også er satsingsområder i Ahlsell. Deres spesialistkompetanse, servicetilbud og produktutvalg på bor og skjæreutstyr innebærer i tillegg en styrking av Ahlsells totale kompetanse og tilbud. Vi gleder oss til å få 10 nye kollegaer med unik fagkompetanse med på laget, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

Gjensidig gevinst for kundene
Ahlsell har alltid vært dedikert til å levere høykvalitetsprodukter og tjenester som oppfyller kundenes behov.

- Gjennom oppkjøpet av Lindqvist er vi i stand til å utvide vårt sortiment og tilby et bredere spekter av produkter og løsninger til våre kunder. Dette vil gi dem en betydelig merverdi og enda enklere innkjøpsprosess. Spesielt for våre bygg- og industrikunder vil Lindqvist sitt totaltilbud være attraktivt. Ved å kombinere styrken og kompetansen til begge selskapene, kan vi nå tilby et enda mer omfattende produktutvalg og en enda bedre kundeopplevelse, sier regionssjef Per Helge Thorsen i Ahlsell

- For oss er Ahlsells unike logistikkløsninger og brede sortiment av avgjørende betydning. Gjennom oppkjøpet får kundene våre nå «alt under ett tak» sier Gunnar Skjolddal, daglig leder og eier i Lindqvist AS. Spesielt gleder vi oss til å gi kundene våre tilgang til Ahlsells enorme portefølje av arbeidsklær og verneutstyr som passer som hånd i hanske med produktene våre. Vi vet at dette oppkjøpet vil gi et stort løft for kundene våre, legger han til.

Verksted og sliperi gir miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger
Ahlsell og Lindqvist deler en felles visjon om å skape mer bærekraftige løsninger innenfor sine fagfelt.
— Lindqvist har eget verksted og sliperi som gir kundene muligheten til å forlenge levetiden til produktene de kjøper. Ved å kombinere deres ekspertise på dette området med Ahlsells allerede sterke bærekraftinitiativer, vil vi kunne tilby kundene våre enda mer miljøvennlige og kostnadseffektive løsninger, akkurat slik vi liker det, avslutter Hansesætre.