Selskapet har seks dyktige medarbeidere med lang erfaring fra bransjen, og med en moderne butikk på 1 400 kvm er Industripartner sterkt representert i Orkanger. Oppkjøpet styrker Ahlsells posisjon ytterligere innenfor industrisegmentet.  

Profesjonell og kompetansebasert drift
- Industripartner AS er et selskap som har opparbeidet seg en solid og stabil kundebase gjennom sitt fokus på å levere produkter, løsninger og tjenester som lever opp til kundenes krav og forventninger. Vi opplever at Industripartner er en seriøs og profesjonell aktør i sitt lokalmarked, med inngående kjennskap til kundenes behov. Vi ser fram til å bygge videre på industrikompetansen til deres seks medarbeidere som nå blir en del av Ahlsell-familien, sier Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell.

Service, vedlikehold og enda bedre totaltilbud til kundene

- Service og vedlikehold er viktig for mange kritiske arbeidsoperasjoner i industrisektoren. Med Industripartner og deres verkstedavdeling på laget, får vi nå muligheten til å minimere produksjonsstans og bidra til å forlenge levetiden på utstyret hos våre lokale kunder, noe som er både miljøvennlig og effektivt, sier Bjørn Erik Kristiansen, regionsjef i Ahlsell.

- Vi vet at Ahlsells leveringspresisjon og servicegrad er i en klasse for seg selv. Når kundene våre nå i tillegg får tilgang til Ahlsells brede produktsortiment og en av bransjens beste nettbutikker, er vi sikre på at dette vil gjøre arbeidshverdagen enda enklere for kundene, avslutter salgsleder i Industripartner, Per Morten Krokdal.