Det er Oslo Gruppe som står som arrangør i 2012, og man håper nå på stor nok oppslutning så Landsmøtet kan legges til Island, slik generalforsamlingen i Fredrikstad gav tilsagn til.

 

Hvorfor Island?
- Island er et spennende valg for Landsmøtet 2012, og vi arbeider hardt å sikre at arrangement innfrir både faglige og sosialt. Vi ønsker at VVS-Foreningens medlemmer skal få en opplevelse for livet i tillegg til viktig faglig oppdatering. Island er en eksotisk og rimelig destinasjon som kan by på både storbypuls og fantastiske naturopplevelser, forteller Cecilie Walle som representerer den tekniske arrangøren Skarland Press Kurs og Konferanse.

 

Faglig og nettverk!
- Det å dra til Island betyr ikke bare opplevelser og sightseeing. Tvert i mot er vi er veldig opptatt av at det faglige innholdet skal være kvalitetsmessig på topp. Vi har derfor lagt opp til et faglig program som vil fokusere på ny viten, nye rammevilkår og ikke minst bransjens muligheter. Vi er en bransje i rivende utvikling - hva vil påvirke oss og hvordan forvalte kunnskap for å lykkes?  Vi har satt opp mange viktige temaer blant annet fokus på fremtidens energikilder. Er luftbåren kjøling måten å løse de fremtidige kjølebehovene på? Forskrifter og krav, brann og ventilasjon for å nevne noe. I tillegg blir det gjennomgang av Varmnormen som slippes i 2012 og presentasjon av de første resultatene av feltmålingen av varmepumper som VVS-Foreningen gjennomfører sammen med ENOVA. Med andre ord et spekket faglig opplegg, forteller Egeland

 

Det er påmeldingsfrist til arrangementet allerede 15. desember 2011.