Det er det i hvert fall knapt noen andre innen VVS-bransjen som kan skilte med.

De fire 24 badene er noe forskjellige i størrelser, de er flislagt på gulv og vegger. Baderomsinnredninger og sanitært opplegg er montert i alle badene, slik at badene ser ut slik de som kan bli i folks hus og leiligheter.

Skikkelig opplegg
- Antallet bad vi har utstilt er mange og det fine med dette opplegget er at badene kan trilles ut i et eget rom der vi kan rive ned det innvendige og bygge det opp igjen uten at vi forstyrrer og støver ned forretningslokalene under arbeidet. Disse badene vil jo bli skiftet ut innimellom og da er det godt å ha et skikkelig opplegg for dette, sier Ingard Langsholdt AS til www.vvs-forum.no.

- Hvor fikk du denne ideen fra?
- Ideen hentet jeg fra bilbransjen. De bygger jo mobile utstillingen og triller de ut når alt skal skiftes ut. Enkel og meget grei løsning.

Gir kunden helheten
Ingard Langsholdt har selv konstruert de nye badekubene som består av en stålramme og såkalte ”sandwichvegger”. Langsholdt vil ikke røpe den eksakte prisen, men det er nok ingen hemmelighet at dette opplegget totalt sett har koset godt over en millioner kroner. Så har det da dette også blitt meget delikat, praktisk og fint. Kundene kan gå i ro og mak i forretningene å se på alle mulighetene som finnes i farger og fasonger. Det å velge fliser til et bad er i seg selv ganske vanskelig, men med dette opplegget får man et enklere innblikk i valgmulighetene og ikke minst kombinasjonsløsningene som finnes i markedet.

- Kundene er helt overveldet og tilbakemeldingene er gode, for nå er det enklere å velge flistype og baderomsinnredninger. Vi gir kunden helheten og inspirasjonen de trenger, så det tror vi vil føre til at vi kommer til å selge flere baderomspakker enn tidligere, understreker en kreativ og engasjert Ingard Langsholdt.