I løpet av november måned har Rørkjøp gjennomført fem store samlinger fra Tromsø i nord til Tønsberg i sør.
- Totalt har mellom 700-800 gjester blitt presentert alle gode verktøy Rørkjøp har i sin verktøykasse for medlemsbedrifter og partnere, samt at svært mange av Rørkjøps partnere var på plass og sørget for gode mini-messer, sier adm. direktør Frank Olsen i Rørkjøp.

- Og på kveldstid var skuespiller- og stand-up komiker John Brungot med for å sikre en god latter før sengetid.

Mange prisvinnere
I løpet av disse samlingene ble det kåret en rekke prisvinnere blant både partnere og medlemsbedrifter. Disse er stemt frem av medlemsbedriftene.

Saken fortsetter under:

Her ser vi en representant fra Hansens Rørservice på Hamar flankert av Bundgot og Olsen.[/caption]

Frank Olsen forteller at Rørkjøp er den kjeden som utvilsomt har kommet lengst hva angår digitalisering og har allerede på plass alle relevante systemer som mange kjeder jobber med å få på plass.
- Vi kan allerede tilby alt fra egne hjemmesider, egen handelsportal til eget KS-system for kjedens medlemsbedrifter. Digitalisering er noe Rørkjøp begynte jobbe mye med allerede i 2008, så alle de rørleggerbedrifter som har behov for noe support på ulikt innen IT vil få alle den hjelp de trenger hos oss, sier Olsen.

Nytt kurs og kompetanseprogram
En av Rørkjøps nye satsinger er kjedens nye kurs- og kompetanseprogram, og ifølge Olsen vil få et kjempeløft fra 2022 med flinke partnere på laget.
- Endelig har Rørkjøp fått kompetanse på plass som bidrar til at vi som kjede kan tilby alt fra gode kurs innen praktisk driftsøkonomi til alt du trenger av relevante fagkurs.

Saken fortsetter under bildet:

Fra regionsmøtet i Haugesund. Her ser vi Jorun og Eirik Skogland i Ferre Rør AS, sammen med komiker og entertainer John Brungot og Frank Olsen i Rørkjøp.[/caption]

Olsen nevner også at en av de mest spennende satsningene til kjeden er deres fokus på veteranene, de flinke rørleggere som har jobbet et langt liv og som fremdeles ønsker bidra inn mot kjeden.
- Her finnes uante ressurser som man kan trekke veksler på og som yngre krefter kan lære av.

Presenterte nyheter innen innkjøp
På de fem samlingene presenterte man også nyheter om kjedens egen handelsportal, Rørkjøp nett.
- Det er vår mest voksende kanal for vareflyt i kjeden. Rørkjøp nett har de siste årene hatt den soleklart høyeste vekstindeksen av alle handelsmuligheter, og har således vist seg være en god satsing som de aller fleste av våre partnere er med på å levere gjennom. Det handler først og fremst om å gjøre handelen enklest mulig for rørleggerbedriftene i kjeden, her finner man alt man trenger på ett sted, påpeker Olsen.

Saken fortsetter under bildet:


- Rørkjøp er den kjeden med desidert størst markedsføringsrekkevidde på sosiale medier i norsk VVS-bransje. Vi jobber målbevisst med å sikre partnere og medlemsbedrifter synlighet der kundene er. Digitalisering er en viktig del av Rørkjøps DNA, og således styrkes satsingen nå også ytterligere med smarte digitale samarbeidspartnere,og nye byggverk. Blant annet lanseres helt nye og svært moderne nettbutikker for kjedens medlemsbedrifter i starten av 2022, sier Olsen.