Det Korsbakken legger i det er at arrangørene må tenke nytt og på VVS-bransjen som helhet.
- Messen er lagt opp mer mot tekniske fag, og ivaretar vår del av bransjen som fronter synlige produkter på en dårligere måte. Jeg synes blant annet at det burde vært en åpen messe for publikum lørdag og søndag. Det er ingen problemer med å ha kun en hall åpen. Det hadde gitt oss en merverdi, ikke minst for bransjen. Konkurransen tetner til og vi må være mer offensive en vi noen gang har vært. Det gjelder både rørleggere og leverandører.

- Så skal vi fortsette å delta på VVS-dagene må vi bli tatt mer på alvor. Jeg er åpen for en konstruktiv dialog om hvordan man burde tilrettelegge messen for at alle skal få mest mulig ut av VVS-dagene, påpeker Korsbakken.

Nyheter på messen
Korsbakken Trading viste frem flere nyheter under VVS-dagene. Blant annet en helt ny et greps kran fra Damixa med fokus på design og vannsparing.
- Kranen som har fått navnet Fern er i den rimelige enden av skalaen hva pris angår, men det er lagt vekt på design som alltid fra Damixa. I tillegg har man funnet en god løsning og funksjon med tanke på vannsparing. Ved kun å vri på topplokket sparer man opptil 50 prosent vann, sier Korsbakken.
- Damixa har også utviklet sine kjøkkenkraner med uttak og avsetningsmuligheter for oppvaskmaskin. På dusj har vi et nytt dusjhode til Slate – serien.

Ny møbelserie
På møbelsiden lanserte Korsbakken en ny møbelserie tidligere i år. Møbelsortimentet bygges ut med nye modeller, og man kunne presentere en ny modell i finer på Lillestrøm.