- Arrangøren – Skarland Press - har lagt ned en kjempejobb også i år, og gir oss i NVF plass til å kjøre hele 6 forskjellige seminarer. Det blir veldig, veldig bra, fastslår Marienborg ovenfor VVSforum.

-VVS –dagene har for lengst hatt kick off, og sånn sett er jobben med å få flest mulig i bransjen til å møte opp på bransjedagene i Lillestrøm i gang, sier han.

- VVS-dagene er en viktig event for oss bransjefolk her oppe i det grisgrendte nord, mange leverandører bruker mye tid og penger i løpet av ei kort utstillingsuke, nettopp på å få alle de fine produktene og nyhetene frem til flest mulig kunder.

- VVS-dagene er et stort løft for de mange aktørene i bransjen, konkluderer Svein Marienborg.

- Derfor er det viktig at det kommer så mange fagfolk som mulig men også studenter, rådgivere og arkitekter – ja vi trenger hele spekteret av bransjefolk, og det er selvsagt gratis å komme inn.

For den besøkende er det ganske unikt at du her får en «servert alt på ett brett».

Varme, ventilasjon og sanitær - her blir det nok å se, ta og høre på for alle.

- For ikke å glemme alle de fine fagseminarene som skal holdes i løpet av disse 3 dagene. I år er det til sammen 70 forskjellige seminar i løpet av de 3 dager!

Han håper mange benytter sjansen til å finne seg ett seminar som passer innen sitt eget fagområde eller lærer seg noe nytt!

Og så bli det en «heidundrenes» bransjefest -  dette blir jo moro! All påmelding er selvsagt via nettet, bare se på vvs-dagene.no !

Og legger til: -Jeg ser frem til en spennende høst!