- VVS-dagene var en veldig fin anledning for oss å vise frem IV Produkt i det norske markedet, og vi er veldig fornøyde med responsen på messa, og ikke minst i ettertid. Vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger, noe vi takker alle våre besøkende for, sier Lerdalen.

På messen stilte aggregatprodusenten ut tre aggregater. Envistar Top med integrert kjøling og kjølegjenvinning, Envistar Home Concept med patentert avfrostning av motstrømsveksleren samt et Envistar Flex med integrert DX-kjøling og kjølegjenvinning.

- Vi føler vi fikk vist frem noen av de produktene og løsningene vi er unike på, og merker at det norske markedet etterspør våre smarte og energieffektive løsninger for å løse fremtidens utfordringer, forteller Lerdalen.
- At vi som oftest kan regulere ned til 25-30 % av max luftmengde på aggregater med integrert DX-kjøling passer perfekt på VAV og behovsstyrte anlegg.

saken fortseter under bildet:

Det var stor trafikk på standen til IV Produkt.

IV Produkt merket også stor interesse rundt deres nye unike energimålingsfunksjonen Energy Watch.

- Vi registrerte også større interesse rundt Euroventsertifiseringen og mer korrekte data. Nå ser vi frem til å vokse på det norske markedet. Vi lover å komme enda sterkere tilbake på VVS-dagene om to år, sier en svært fornøyd salgssjef i IV Produkt, etter deres første messe.