Fagprogrammet strekker seg over tre dager og vi kjører sesjoner i inntil syv parallelle konferanserom.

- Vi har samlet internasjonale foredragsholdere, bransjens fremste eksperter og lagt vekt på at det skal være noe for alle, forteller Thor-Jostein Egeland, daglig leder i VVS-foreningen og en av ingeniørene bak årets fagprogram.

Valgfag på timeplanen
- Det er lagt opp til fire hovedtemaer som heter Inspirasjon, Kunnskap, Muligheter og Verkstedet. De tre første har en teoretisk tilnærming, mens i Verksted-sesjonene skal deltakerne selv til pers. Her blir det mekking på høyt nivå!, fortsetter lederen i VVS-foreningen.

Samtidig har fleksibilitet og valgmuligheter vært sentralt i oppbyggingen av årets fagprogram. - Vi har ønsket å gjøre fagprogrammet fleksibelt nok til at det blir en naturlig del av messeopplevelsen. Ved å kombinere det faglige i hall E, med nyhetene og tilstedeværelsen til over 200 utstillere i hall C og D, er vi overbevist om at besøkende vil gå ut med et fantastisk utbytte fra årets VVS-dagene, avslutter Egeland engasjert.

Redusert pris
- Vi har valgt å redusere billettprisene drastisk fra sist messe, og gir nå alle mulighet til å velge mellom dagspass eller 3-dagers pass. Dette gir tilgang til alle foredrag innenfor den/de dagene du selv ønsker. Så kan man selv velge hvor mange man ønsker å delta på. Det var viktig for oss at prisen skulle være overkommelig selv om det kun er ett foredrag du har mulighet til å delta på, kommenterer Hanne Teigen Gjerde, direktør for årets VVS-dagene.

De fire hovesesjonene er:
Inspirasjon:
Her blir det fokus på innovasjon, nytenkning, ideer og konkrete caser.

Kunnskap:
Denne sesjonen skal ta for seg forskning, erfaring, læring og utvikling.

Muligheter:
Hvilke handlingsrom har bransjenog hva gir det oss av muligheter?

”Verkstedet”:
Her skal konferansedeltakerne skru og kjenne på de tingene vi jobber med. Det blir praktisk og teoretisk læring – alle kursene kjøres flere ganger de 3 dagene og har begrenset med plass:

Fullt program og påmelding er tilgjengelig på: vvs-dagene.no/fagprogram.