Tom Erik Bakkene og Morten Helgerud i Honeywells - ECC avdeling i Norge ser frem til VVS-dagene i oktober. Begge mener at dette er en av bransjens viktigste møteplasser, og at et slikt arrangement er det viktig å være en del av.

Satser stort i år
- Vi satser enda sterkere på VVS-dagene i år en vi gjorde i 2012, og har investert mye i en flott stand. Den skal ikke bli noe dårligere en forrige messe, og da vi fikk prisen for beste stand under 50 kvadratmeter, sier en entusiastisk Morten Helgerud i Honeywell.
- Vi kommer til å presentere produkter som ikke er vist i Norge tidligere, og kommer med et bredt spekter av nye produkter. Jeg mener at vi har produkter som utgjør en fordel for våre kunder,

Må være beviste på hva vi ønsker
Men Helgerud og Bakkene poengterer at det ikke bare er standens utseende som er viktig. Vel så viktig er menneskene på standen.
- Det er helheten og totalpakken som gjør dette til en suksess eller ikke. Vi er et lite, men et fantastisk team i vår avdeling her i Drammen. Atmosfæren skal være bra, og alle er motiverte for å gi 110 prosent under de dagene messen varer.

Morten Helgerud forteller at Honeywell har en klar policy på hvordan de skal møte og ta i mot sine kunder.
- Vi er ydmyke i forhold til at de som kommer og ønsker å få best mulig utbytte av sitt besøk. Det koster både tid og penger å gå på messer. Vi må derfor gi noe tilbake sier Morten. I tillegg er dette merkevarebygging for vår del.

- Vår generelle policy er at det vi gjør, skal vi gjøre skikkelig. Det er også mottoet under VVS-dagene. Hvis vi ikke føler at det er slik vi vil ha det, står vi heller over og kommer sterkere tilbake, sier Tom Erik Bakkene.

Lover ”action” på standen
- Honeywell sitt budskap til makedet, og under messen er ” What it takes”, og vi lover masse action. Vi smeller til med en aktivitet vi tror garantert vil bli en attraksjon, og skape både entusiasme og at konkurranseinstinktet våkner. Vi markedsfører dette i forkant ”Tar du utfordringen” så da kan man jo være litt nysgjerrig på hva dette er, sier Helgerud.

Avslutningsvis påpeker herrene i Honeywell at de er lojale mot VVS-dagene..
- Vi ønsker å bidra til å lage en best mulig møteplass for bransjen. Da må vi støtte om slike arrangementer, og håper andre også tenker slik.

Honeywell blir å finne på stand nr. D03-13.