- Oppkjøpet gjør at vi nå kan tilby et enda bredere sortiment enn noen gang. Det setter kundene stor pris på, da de slipper å måtte forholde seg til flere aktører for å finne egnede kulvertløsninger. Allerede etter kort tid merket vi stor interesse i markedet, og vi har nå levert våre systemer til flere relativt store prosjekter - og har fått svært gode tilbakemeldinger. Så dette var en veldig riktig investering av selskapet, konkluderer han. 

- Med over 75 års erfaring innen rørledning og varmeisolasjon er Maxitherm et godt alternativ for deg som er ute etter fleksible kulvertløsninger med markedets laveste Lambda-verdi. Kulvertene har gjennomgående lavt varmetap og er svært fleksible og enkle å installere.

- Med et arbeidsområde fra – 30C til + 180 C er kulvertrørene optimale for både fjernvarme, tappevann, fjernkulde, drikkevann og avløpsvann, sier Amble. 

Kulvertene er produsert under kvalitets- og miljøsertifisering i henhold til ISO 9001/14001, opplyser selskapet. 

- En av de tilbakemeldingene vi har fått fra kundene når det gjelder de grove dimensjonene, er at de er enkle å trekke over en grøftekant eller gjennom en grøft i forhold til våre konkurrenters løsninger. Det er fordi våre løsninger har myk former, så de ikke henger seg opp i terrenget. En liten forskjell, men som gjør jobben enklere og raskere for de som skal legge rørene. 

Amble trekker også fram at kulvertløsningen er enkel å skjøte og etterfylle med skum ved å bruke et medfølgende skjøtesett. 

- Dette er en serie som ikke ligner noe av det vi har hatt i sortimentet, og som bidrar til mer fornøyde kunder og økt salg for oss.

- Hvert å nevne er at vi også kan tilby teknisk rådgivning, dimensjonering og avhengig av hvor stort prosjektet er, kan vi bistå med opplæring, sier Amble avslutningsvis.