Og det stopper ikke der, man har også inngått samarbeid med Norges hyggeligste håndverker,  og i september arrangerte vi gullpartner-samling med besøk av forsvarssjef Eirik Kristoffersen og generalmajor Elisabeth Michelsen.

- Alt dette toppes med Inspirasjonsdagen 23. november. Det er årets høydepunkt for oss, sier Christine Sanner, ansvarlig for inspirasjonsdagen i Ingeborg-nettverket. 

- Årets tema er Hit, og enda lengre. Vi ønsker alle i rør- og byggebransjen velkommen til en innholdsrik, digital inspirasjonsdag. Målet er at alle deltagere skal bli motivert og inspirert til å se muligheter i faget og fordelene ved å rekruttere kvinner til rør- og byggebransjen. Vi lover et innholdsrikt arrangement, hvor du blant annet vil møte Maren Lundby og Anita Krohn Traaseth som vil dele litt av sine historier og betraktninger i forhold til mangfold, inkludering, kultur og ledelse. 

Hvem vinner årets Ingeborg pris?
- Ingeborg-prisen er vår måte å hedre og løfte frem de som bidrar til at flere kvinner finner veien inn i rørbransjen, sier Christine Sanner. 

- Ingeborg-prisen er en anerkjennelse til en enkeltperson, organisasjon eller bedrift som har bidratt til å synliggjøre og løfte kvinner i rørbransjen, eller på andre måter har gjort en innsats som bidrar til at kvinneandelen i rørbransjen øker. Prisen deles årlig ut under inspirasjonsdagen. 

Blant tidligere vinnere finner man Caverion Norge, Brakkeaksjonen i Berge, tidligere NBL sjef Jon Sandes m.fl Tidligere vinner kan man lese om her

- Vi finpusser detaljer og presenterer hele programmet litt lengre frem, mens vi ser fram til å motta mange nominasjoner til Ingeborg-prisen og påmeldinger til inspirasjonsdagen. Arrangementet sendes digitalt slik at alle kan være med og er selvsagt gratis, avslutter Sanner. 

Meld deg på årets inspirasjonsdag her