-Honeywell er meget tilfreds med arrangementet VVS-dagene. Messa er en møteplass for bransjen og vi møtte fantastiske mennesker som viste en genuin interesse for faget og var interessert i hva som er av nye produkter, løsninger og trender, forteller Account manager Morten Helgerud hos Honeywell.

Han føler at det myldret av interesserte fagfolk rundt standen alle tre dagene.

Han sier til VVSforum at når det gjelder arrangementet, så er det ingen tvil om at VVS-dagene har befestet sin posisjon som arena for VVS-bransjen.

-Det er viktig at alle som deltar, enten som arrangør eller utstiller, alltid har de besøkende i fokus. De tar tid fra sin hektiske hverdag, og fortjener å få verdi for investeringen i et messebesøk, sier Helgerud.

Han synes at det i år var høyt nivå på utstillerne, og et bredt tilbud av faglige, interessant seminarer og aktiviteter.

-Vi syntes det er viktig at det også er moro for utstillere og besøkende, sier Morten Helgerud, og viser til at mange hadde mye moro med Honewells boksemaskin som var sentralt plassert på hjørnet av standen. Det var stor kamp om å oppnå høyest mulig poeng fra kraftige neveslag.

- Sånt er et artig avbrekk fra alt det det faglige på slike messer, sier Helgerud.

-Men bakgrunnen for denne aktiviteten ligger alvoret i Honeywells nye slagord, WHAT IT TAKES, sier han. Et slagord som var gjort godt synlig på standen.

-Sammen med arrangør og andre utstillere, vil vi tilstrebe oss på å gjøre messa enda bedre for de besøkende i 2016, fastslår Morten Helgerud, og legger til:

-Det er vi, alle sammen som deltar på VVS-dagene, som kan heve kvaliteten på messa, og sørge for at de besøkende kommer tilbake og får valuta for besøket.

Han synes det kunne også vært spennende om man utvider messa mer ved også å fokusere på byggautomasjon og boligautomasjon.

-Dette fagområdet er tett knyttet til hele VVS-bransjen, i en samlet en helhet i et bygg. Derfor kan det med en stor fordel bli en del av VVS-dagene i fremtiden, mener Helgerud.


-I dag faller dette fagområdet mellom to messer, og her har VVS-dagene en spennende mulighet til å få et bredere publikum.

-Vi som utstiller opplevde messa som en stor suksess, og kommer tilbake i 2016, er konklusjonen til Morten Helgerud hos Honeywell.
Han avslutter ovenfor VVSforum med at Honeywell vil benytte anledningen til å takke alle besøkende for et fantastisk oppmøte og interesse på deres stand, og sender ut et lite budskap:

-Håper vi sees igjen om to år.