VVS-ansvarlig i F-tech AS, Hilde Brønlund.
Hilde Brønlund som er ansvarlig for VVS i F-TECH forteller til VVSforum at firmaet har vært med på VVS-dagene siden firmaet startet opp.
- Dette er tradisjon, men hadde vi ikke fått noe ut av messen med vår deltagelse, hadde vi selvfølgelig ikke deltatt hver gang. I år kommer vi til å stille ut adiabatisk befukting/kjøling og en fryseromsavfukter. Fryseromsromsavfukteren er med i en ny serie som ble lansert i sommer, og er utviklet med tanke på en kombinasjon av klima og lavere energiforbruk, sier Brønlund.
- I tillegg skal vi også stille ut rotoravfukter for kjellere, og tørkeromsavfukter.

På VVS-dagene håper F-tech på minst like store besøkstall som det har vært de siste årene, og at de får tak i nye kunder under de tre dagene messen varer. Det er først og fremst rådgivere og ventilasjonsentreprenører som er hovedmålgruppen.
- I år satser vi mer enn vi tidligere har gjort, og har øket antall kvadratmeter på standen til 20. Så målet og ambisjonene er å trekke til oss flere nye kunder som byggherrer, entreprenører, og få en dialog slik  at vi kan bli foretrukket av de store aktørene i forhold til totalentrepriser. Men vi gleder oss ikke minst til å møte våre faste gode kunder, forteller en engasjert Brønlund som gleder seg til det braker løs i oktober.

Brønlund er veldig fornøyd med markedet om dagen, etter en litt trå periode på vårparten.
- Markedet har tatt seg veldig opp etter ferien, og vi er fornøyd med utviklingen og er optimistiske fremover. Nye produkter, og en aktiv jobb ute skal bidra til det, sier Brønlund.