Per Arild Alfheim, Area Sales Manager Norway, vil bidra til å styrke vårt salg i Norge, og han kommer til å ha en viktig rolle i å øke våre markedsandeler i Norge. Per Arild har en god kombinasjon av erfaring, nysgjerrighet, struktur og kommersiell teft. Han kommer fra leverandørsiden til grafisk bransje og har mer enn 30 års erfaring innen salg og markedsføring. Per Arild er 61 år og bor i Telemark.

Oskar Schannong, Technical Sales Manager Scandinavia, forsterker vårt tekniske salg i Norge og Sverige. Oskar som har flere års erfaring fra den tekniske siden i VVS-bransjen, bringer ettertraktet lokalkunnskap til støtte for vårt team.

Veksten i Norden er på god vei, og disse tilleggsstyrkene øker vår kompetanse i å betjene norske og svenske kunder på den samme pålitelige måten som vi har betjent våre kunder i Finland allerede i flere tiår. Det er positivt å begynne det nye året med et voksende og motiverte team skriver de i en pressemelding.

Det finske selskapet Vieser produserer designrister og gulvslukløsninger av høy kvalitet til inspirasjon fra profesjonelle aktører innen bygg og anlegg og interiørarkitekter, til forbrukere med hus eller leilighet. Produktene produseres i Österbotten i Finland helt tilbake fra 1973. Cirka seks millioner Vieser-gulvsluk er hittil montert, og Vieser har virksomhet i Finland, Sverige, Norge og Estland. Vieser er en del av Paree Group, hvor den første delen ble grunnlagt i 1973. Paree Groups omsetning er ca. EUR 70 millioner (i 2020). Selskapet har ca 450 ansatte.