Vieser_line1
Vieser Line renne sluk muliggjør en jevn gulvoverflate og fri plassering av sluk.

Vieser Line er kompatibel med virkelig store fliser og steinplater, slik at du kan ha ensartede gulvflater på badet.

Ønsker kunden din ha en spektakulær stor flis på baderomsgulvet? Vieser Line renne sluk er en ekstremt praktisk løsning, da det muliggjør en jevn gulvoverflate og fri plassering av sluk.

Ved bruk av et renne sluk kan fallet gjøres i én retning og derfor trenger ikke flisene kuttes i segmenter for å danne et fall rundt brønnen fra alle sider. I rom med mer enn én dusj er det også enkelt å installere flere renne sluk ved siden av hverandre. Brønnen kan også danne en "grøft" mellom dusjen, da fallet er laget fra to sider.

Les også: Våtromsrenovering i eneboligforening – lineært gulvsluk gjorde det mulig å bruke store fliser

 

Lengdealternativene

Det dekkbare dekselet åpner for muligheten for å bruke en rekke materialer og mønstre. Lokket kan fremheves med en flis eller heller i en annen farge – eller det kan nesten skjules i gulvflaten ved å bruke samme flis eller belegg som gulvet rundt.

Vieser-2-stk.jpg

Fliser i alle størrelser er egnet for det lineære gulvsluket. Ved bruk av mørtel som festemetode er maks tykkelse på platen 12 mm. Ved hjelp av flislim kan en flis på inntil 15 mm festes på lokket.

Lengdealternativene for Vieser Line lineære gulvsluk er 700, 800, 900 og 1 000 mm.

Se installasjonsvideoen til Vieser Line

Vieser_line3
Risten kan også fylles med forskjellige masser, for eksempel harpiks eller mikrosement.

Sikker og enkel installasjon

Vieser Line er kompatibel med alle Vieser One gulvsluk, noe som betyr at det under det stilige designdekselet alltid er et kjent og lettmontert gulvsluk. Sammen med Vieser One ekstra lavt gulvsluk tilbys den laveste lineære gulvslukløsningen på markedet med en totalhøyde på kun 90 mm.

Les også: Markedets laveste gulvsluk reduserer behovet for kompromisser på badet

De nye forankringsfestene gjør monteringsarbeidet av en linjegulvbrønn enda enklere og raskere. Forankringsfester holder forskalingen og installasjonen godt på plass under betongstøping.

 

 

Bli kjent med Vieser-teamet!