- For Rørkjøps del handlet dette først og fremst om å teste ut hvordan slike fagdager kan gjennomføres, da Rørkjøp jobber med å videreutvikle et solid kompetanseprogram for kjeden. I årene fremover blir det svært viktig å kvalitetssikre støtteapparatet til kjedens medlemsbedrifter, ikke minst tilrettelegge for bunnsolid opplæring for de som vil være blant de beste i faget sitt, sier adm.direktør Frank Olsen i Rørkjøp i en pressemelding.
Flere av de deltagende leverandørene var godt fornøyd med hvordan Rørkjøp hadde lagt opp dette denne gangen.

Lars Espelid, distriktsansvarlig Buskerud, Vestfold og Telemark, Armaturjonsson AS, mente dette kanskje var en av de beste messene/fagdagene han hadde vært med på. 
- Jeg er imponert over hvordan de var våkne, engasjert, motivert og søkende. Vårt motto er "akkurat sånn proffe rørleggere vil ha det", og dette følte jeg gikk side om side med "det beste valget".

Også Knut Olav Knudsen, teknisk sjef, Roth Norge AS var meget positiv til fagdagene.
- Jeg har selv hatt ansvaret for Driftskonferansen på samme båt i mange år. Vet hvor krevende det er å arrangere slike turer, meget bra Rørkjøp. All honnør til dere alle som har gjort dette til en verdifull tur. Jeg satt igjen med et voldsomt godt inntrykk når fagdagen med oss leverandører var ferdig, og takk for at vi fikk holde vårt bidrag.

Saken fortsetter under bildet:

Bilde: Her ser vi Severin og Synne som begge var involvert i innslag på scenen under fagdagene. 

Steinar Gunstveit, regionsansvarlig, VikingBad AS, var også en som var meget fornøyd med opplegget:

Turen ble altså en kjempesuksess for både deltakere og partnere, samt at Rørkjøp fikk med seg solid lærdom knyttet til hvordan «gode fagdager» kan organiseres smart i årene fremover.

Saken fortsetter under bildet:
Rorkjøp - Pause i solen-1.jpg

Bilde: Her ser vi en blid gjeng rørkjøpere på soldekket under turen.

- Fra Rørkjøps side takker vi alle våre deltakende partnere og medlemsbedrifter for ett særdeles vellykket arrangement, ikke minst på bakgrunn av et solid felles engasjement. Det var utrolig fint å se våre dyktige partnere i norsk VVS-bransje levere kunnskap til Rørkjøps medlemsbedrifter på briljant vis og med et særdeles godt humør. Måten de leverte på er forbilledlig og Rørkjøps medlemsbedrifter kan glede seg til denne type kompetanseheving i årene fremover, sier Olsen.

- Lærdommen tar vi med oss fra turen, ikke minst hvordan denne type arrangement kan organiseres med høy kvalitet fremover på land eller på vann, avslutter Olsen i pressemelingen.