Når VB Gruppen nå blir et rørleggerkonsern er nasjonale avtaler i Proff- og Eiendomsmarkedet et viktig satsningsområde.

– Vi er veldig godt fornøyde med at ISS har valgt oss som nasjonal samarbeidspartner. ISS er en stor nasjonal aktør, som speiler oss godt geografisk, i tillegg til at fokuset deres på facility management passer satsningen vår mot det nasjonale eiendomsmarkedet veldig godt, sier Morten Erichsen, Leder Proffmarked i VB Gruppen.

For ISS var det viktig å velge en nasjonal aktør som dekker selskapets geografiske behov.

– VB Gruppen er en av få landsdekkende leverandører, og for oss er det viktig å ha en samarbeidspartner som kan hjelpe oss i hele Norge. VB er dessuten en aktør som er godt kjent i bransjen, og som leverer godt på både kvalitet og lokal tilgjengelighet, forteller Per Pfister, ansvarlig for underleverandører og tekniske innkjøp i ISS Facility Services.

VB Gruppen og ISS har allerede begynt å planlegge samarbeidet, og ved hjelp av gode prosesser ønsker VB å styrke det regionale og lokale samarbeidet.

– Vi har som mål å profesjonalisere, standardisere og effektivisere drift av næringsbygg for regionale og nasjonale aktører. Ved hjelp av gode systemer, kan vi ivareta detaljert brukerinformasjon slik at den lokale kjentmann kan sette seg inn i systemet og drifte byggene godt over tid, forklarer Erichsen.