Hovedfokus under temamøtet var å vise hvordan de tekniske installasjonene kan bidra med å redusere energibruken og heve komforten i bygg.

.
 

-For oss er det kjempeviktig å bli invitert med for å presentere våre løsninger og muligheter. Felles møteplasser med fokus på tverrfaglighet hvor vi samtidig møter både bransjen og kundene er noe vi prioriterer å delta på, sier teknisk direktør i Trox Auranor AS, Sara Bertinussen.

I sitt innlegg fortalte Sara Bertinussen blant annet om det nye produktet – Sirius som Trox Auranor har lansert nylig. Sirius er et nytt kammer med integrert VAV-funksjon. Sirius anvendes til romregulator av tilluft i behovsstyrte ventilasjonssystemer. Løsningen er tilpasset VIP-X styringssystem, men kan også benyttes som stand-alone med Belimo MP-Bus, Modbus eller Lon.
- Sirius har en UNIK spjeldfunksjon med stort arbeidsområde, og løsningen kan faktisk erstatte behovet for spjeld, lyddemper og plenumskammer. I tillegg får man en enklere logistikk i byggeprosessen, kortere montasjetid, systemløsning, fleksibilitet og plassutnyttelse, fremhevet Bertinussen under sitt innlegg.



At temaet interesserte bransjen, ga oppslutingen et klart bevis på siden det ikke var en ledig plass å oppdrive i salen.

Kilde:vke.no