De fleste kjenner nok Systemair for sine aggregater, vifter og boligprodukter, og selskapet fikk endelig vist fram sitt Geniox-konsept – som i den nye versjonen byr på 100 prosent EC-vifter, hvor styringselektronikken er integrert i motoren. Men de som var innom standen fikk også et innblikk i selskapets fullsortiment innen brannsikkerhet, luftfordeling og luftmengderegulering. 

- Her har vi med hele produktspekteret, inklusiv tunnel-vifter som også er et spesialområde vi satser på, sier Danielsen, godt fornøyd med responsen. 

- At stadig flere rådgivere anbefaler våre produkter i valg av lufttekniske løsninger, er det beste beviset på at vi lykkes. 

Saken fortsetter under bildet:

Systemair Save -1.jpg
Bilde: Det er alltid kamp om plassen i et bygg, og salgsingeniør Ståle Rangnes kan fortelle at de hele tiden utvikler nye produkter og løsninger for å tilpasse seg byggebransjens krav og behov. Snart laserer de et nytt himlingsaggregat i Save-serien beregnet på bolighus, sier han. 

En spennende tilvekst i sortimentet, er Systemairs Nye Topvex, et svenskprodusert og helt nytt aggregatkapslingskonsept skreddersydd for nybygg- og rehabiliteringsmarkedet. Med størrelsene 20, 25 og 35 passerer de problemfritt gjennom en standard 90-dør, mens størrelsene 60 og 70 er delbare i tre seksjoner. I tillegg er vifteseksjonene smale nok til å transporteres inn slik de er, og varmevekslerseksjonen lar seg enkelt demontere og montere ved behov. Ved ekstra trange forhold kan både dører og bakpaneler enkelt demonteres fra aggregatet – som gir ytterligere reduksjon på 5 cm av aggregatets bredde. 

Systemair Andrè-1.jpg
Bilde: Systemairs markedssjef Amund Ona Gjul viser fram en motorisert og isolert røykluke med AXC (F)-vifte. Den er F400 høytemperatursertifisert og leveres ferdig koblet med sikkerhetsbryter og luke-motorer.