Svein Asbjørnsen har ledet Tempe VVS Senter siden oppstarten i 1995, hvor også Svein Ove har jobbet i de siste 20 årene sammen med sin far med å drive firmaet.

- Tempe VVS Senter er inne i en spennende tid med store muligheter, sier Svein Ove Asbjørnsen.
- De siste årene har vi forsterket butikken for å vise kundene enda flere drømmebad. Vi jobber aktivt for å være med på hele kundereisen fra inspirasjon til sluttresultat. Desto tidligere vi er med å inspirere kunden desto større mulighet er det for at vi selger dem et komplett bad.

Svein Asbjørnsen vil fortsatt være å finne på Tempe VVS og han er stolt over at det er full fart i firmaet, og at Svein Ove Asbjørnsen nå tar over den daglige driften videre.
- Det er den beste løsningen for firmaet, sier han stolt.

Heidi Asbjørnsen som er søsteren til Svein Ove, fortsetter også i ledelsen som butikksjef og har ansvaret for den 600 kvm store butikken som fortsatt skal være Trondheims flotteste VVS butikk.
- Så vi kan trygt si at dette er og vil fortsette som et familiefirma, sier Svein Ove.

- K.Lund AS eier butikken sammen med oss, og i tillegg har vi Konekta som er vår alliansepartner når det gjelder gode leverandøravtaler. Dette gir oss gode arbeidsvilkår og fortsatt gode muligheter for å gjøre god butikk både for oss og kunden. Det er jo sluttresultatet som gjelder.

Den nye daglige lederen har gått i den gode kremmerskolen til sin far og vet nok det meste om hvordan det er å drive god butikk.

- Interessen for flotte baderom er fortsatt meget viktig for den norske forbrukeren, og det er dette vi hele tiden skal ha fokus på med å presentere og selge, avslutter firmaets nye leder.

Svein Ove Asbjørnsen tar over etter sin far fra 1.mai.

Vi ønsker Svein Ove lykke til i sin nye rolle, skuta seiler trygt videre!