- Vi har hatt tett kontakt med montører, prosjektledere og leverandører av annet luftteknisk utstyr. Etter mange konstruktive tilbakemeldinger, er Micro-VAV blitt videreutviklet på flere måter. Fabrikken har investert i nytt produksjonsutstyr, slik at de kan produsere raskere og med høyere nøyaktighet, sier Torkild Bøe, leder av HVAC avdelingen hos Micro Matic.  

Saken fortsetter under bildet:

Før pakking og sending til Norge bli hver VAV kontrollert og merket med kontrollørens ansattnummer. Rutinen ble  innført i 2013.

Micro Matic har nettopp laget en stor produktkatalog, hvor de presenterer produkter og løsninger for behovsstyring av alle typer ventilasjonsanlegg.

- Med Micro-VAV har vi gjort behovsstyring enkelt. Micro-VAV volumregulatorer, mange styringsmuligheter og enkle plug & play kablingssystemer sørger for en rask, sikker og rimelig installasjon, påpeker Bøe.
- Vi forsøker å ha alle størrelser tilgjengelig på lager til enhver tid, og øker lagerbeholdningen i tråd med salgsøkningen. Likevel ønsker vi å få bestillinger i god tid, slik at vi kan få best mulig logistikk. Lagerførte spjeld er med Belimo-LMV-D3 motor, men vi leverer også KNX, Lon og Modbus.

Micro-VAV Control Black

Selskapet har også utviklet Micro-VAV Control Black og  Micro-VAV Control White. Dette er plug & play løsninger som er beregnet for rehabilitering og installasjon i mindre bygg. Løsningene er også levert til boligprosjekter. Her kan ventilasjonsmontøren selv utføre alle el.tilkoblinger som er basert på Wago winsta systemet.

- Om kunden ønsker, kan vi levere ferdig programmerte spjeld, kablingssystem og sensor i merket eske for hvert rom dette skal monteres i.  Løsningene er rimelige, og mulighetene for feilkobling er eliminert, påpeker Bøe.