- Vi har hatt en meget solid utvikling innenfor alle våre tre hovedområder som ventilasjon, adgangskontroll og service. Spesielt hyggelig er det å se at Menerga har fått et godt fotfeste innen komfort-ventilasjon med våre Resolair-aggregater. I år har vi også levert løsninger til områder som vi tidligere ikke har vært inne på, sier Kim Tage Eriksen, avdelingsleder for adgangskontroll og teknisk interiør i Menerga.
- Vi har nettopp kommet inn nye lokaler i Nye Vakåsvei utenfor Oslo. Her har vi fått en helt annen hverdag i forhold til der vi var tidligere. Vi hadde egentlig vokst ut av de gamle lokalene for et par år siden. Nå har både lager, kontorer og ikke minst vår serviceavdeling fått helt andre arbeidsforhold.

Menerga leverer ventilasjon-, avfuktnings- og klimaaggregater på det norske markedet. Selskapet har opparbeidet seg en betydelig posisjon når det gjelder levering av avfuktings- og klimaaggregater mot svømmehaller og store badeanlegg. Suksessen der har bidratt til at Menerga etter hvert også har blitt store på teknisk interiør og adgangskontroll til samme kundegruppe. I tillegg har de vokst innenfor løsninger til hoteller og Spa anlegg. Innen teknisk interiør og adgangskontroll har Menerga i 2012 levert løsninger til store anlegg som Aquarama, Meldal Skole og NTNU.

- Neste år kommer vi til å satse på enda flere spennende produkter og nye satsningsområder innenfor adgangskontroll og teknisk interiør. Vi har et klart mål om å vokse videre innen stadig nye markeder. Det betyr at vi kommer til å trenge flere medarbeidere fremover, og med nye lokaler med god plass har vi tatt høyde for det. Så vi er optimistiske for neste år, sier Eriksen til VVS-forum.