Adm.direktør Frank Olsen i Rørkjøp.
Adm.direktør Frank Olsen i Rørkjøp. Foto: Jonas Ingstad

– Rørkjøp er som en familie, og vi ønsker å være der for hverandre, også i vanskelige tider. Vi har stor respekt for jobben som Superselma gjør, og ønsker å være med å gjøre en forskjell, sier direktør Frank Olsen, i en pressemelding.

Olsen påpeker at julen er en sårbar tid for mange. Kanskje aller mest utsatt er barn som er rammet av alvorlig sykdom. Superselma, som er et prosjekt i Støtteforeningen for Kreftrammede, har invitert privatpersoner og bedrifter over hele landet til å støtte Barnas Jul 2023. Alle som bidrar, er med å gjøre en forskjell for dem som har det vanskelig frem mot jul. Dette betyr mye for gjengen hos Rørkjøp.

– Årets julegave går til dette fantastiske prosjektet som vi vet betyr mye for de involverte. Vi vet at pengene kommer frem til de som trenger det, sier Olsen.

Julegavene som aksjonen samler inn, brukes for å gi barneavdelinger på sykehus over hele landet pengegaver eller julegaver etter ønske og avtale, slik at de kan gjøre noe ekstra hyggelig for barn som har en alvorlig eller livstruende sykdom. Bidragene brukes også for å gi et ekstra lysglimt til barn som er isolert hjemme på grunn av sykdom, og for at barn som er pårørende til kreftrammede får aktiviteter og hjelp til å lage julestemning.

Rørkjøp har støttet Kreftforeningen gjennom mange år, og gir nå i 2023 en ekstra julegave i form av pengestøtte til Superselma slik at flere barneavdelinger får noen fine lysglimt i førjulstiden.

Superselma er et initiativ fra pappaen til Selma som var tre år gammel da hun fikk en alvorlig kreftdiagnose. I dag er hun seks år gammel og heldigvis frisk. Faren hennes arbeider like dedikert videre med å gi lysglimt til barn med kreft i juletider, og med å rette fokus mot barn med kreft under hele året, gjennom Støtteforeningen for Kreftrammede.

Les mer om Superselma og Barnas jul 2023 her: https://www.sfk.no/barnas-jul-2023/
Les mer om pappaen til Selma her: https://www.sfk.no/pappen-til-selma-forteller/