-Vi er involvert i mange store og små prosjekter som har stor effekt på miljøet. Dermed er vi også forpliktet til å være vårt miljøansvar bevisst, sier Holmen.

Viktig garanti
-Våre oppdragsgivere har et økende miljøfokus knyttet til de prosjektene de er ansvarlige for. Deres ansvar gjelder i forhold til alle leveranser og leverandører i prosjektet. Miljøsertifiseringen gir dermed en viktig garanti for kunden, noe som også vil kunne lette arbeidet i utvelgelsesprosessen. Vi håper dette vil bidra til å gjøre Rambøll til en foretrukket samarbeidspartner for mange oppdragsgivere, sier Holmen.


Også kvalitetssertifisert
I perioden 14.-21.september har sertifiseringsselskapet Nemko gjennomgått alle rutiner i virksomheten. Revisjonen har kontrollert at de krav som NS-EN ISO 14001:2004 setter til miljø både i egen virksomhet og i oppdrag er oppfylt. Revisjonen har også gjennomgått Rambølls kvalitetssertifisering og oppgradert denne til gjeldende standard NS-EN ISO 9001:2008.

Fortsetter det gode arbeidet
-Miljøsertifiseringen bekrefter at vi er en rådgiver med sterkt fokus på miljø. Nå må vi fortsette det gode arbeidet, slik at kvaliteten på våre tjenester videreføres og videreutvikles, avslutter Holmen.

Kilde:rif.no