- Det er nok å nevne prosjekter som Høyhastighetsutredningen, Nasjonalmuseet og Framsenteret for å vise bredden i arbeidet, sier administrerende direktør i Rambøll Norge, Ole-Petter Thunes. – Dette er oppgaver som krever de beste hoder, og derfor har vi satset hardt på rekruttering i år.

Rambøll ser mot 2012
I 2012 vil Rambøll fortsette med satsningen mot miljøeffektive løsninger i byggebransjen. Rambøll utgjør rådgiverteamet til Enovas prosjekter for passivhus. I tillegg skal Rambøll hjelpe Avinor med å vurdere biodrivstoff som alternativt drivstoff i sivil luftfart i Norge. Selskapet er videre involvert i store vei- og jernbaneprosjekter i 2012, blant annet strekningen Bommestad-Sky på E18 og jernbanen ved Holmestrand.

- Vi registrerer at bredden i prosjektene som vi er engasjert i, samt det flerfaglige miljøet bidrar til å gjøre oss til et attraktivt selskap å jobbe for. Våre nyansatte får mye ansvar fra første stund og de blir tatt med i spennende prosjekter. Jungeltelegrafen er effektiv og vi har mange gode ambassadører blant egne ansatte, sier Thunes.

Rambøll endte på fjerdeplass i Universums undersøkelse av Norges mest attraktive arbeidsgivere for nyutdannede ingeniører, og rykket opp seks plasser til topp ti for arbeidstakere som har vært i arbeid i fem til åtte år.