Salgssjef Olav Aastvedt, Oras Armatur AS
Salgssjef Olav Aastvedt,

Aastvedt gleder seg over den høye innovasjonstakten i selskapet, og kunne lette litt på sløret for hva som kommer under VVS-dagene. Blant annet kommer de velkjente Optima-kranene med et nytt design, og kan fås enten med spakhendel eller pinnehendel. 

- De kommer i ulike størrelser og i en iøynefallende design, inkludert den slanke versjonen Optima Style. For Optima og Style-versjonene, er det lagd en helt ny kassett for å få ønsket look. 

Også øvrige kjøkkenkraner får et slankere og bedre design, hvor avstengningen er løst digitalt. Dermed slipper man de «klumpene» på siden, sier han med et smil. 

To kraner i ett

Og salgssjefen har all grunn til å smile, for det er mye nytt å glede seg til. Modellene med «to kraner i ett», er det knyttet stor spenning til.

- Det er en hybridvariant hvor du både har berøringsfri teknologi, ettgrepskran og svingbar tut i samme produkt. Det gir det et svært bredt anvendelsesområde. En modell med toppgrep vil være spesielt beregnet for sykehus og andre institusjoner. Det vil for eksempel si at legen kan vaske seg på hendene berøringsfritt på pasientrommet, mens pasienten kan bruke kranen når han eller hun skal pusse tenner eller drikke vann.

- Også i private hjem hvor det er små barn, vil den hybride løsningen være ideell. Barna er jo vant til berøringsfritt fra barnehage og skole, og ønsker det samme hjemme.

- Dette konseptet kommer vi til å begynne med påOptima Style, men kan lett utvides til andre modeller. Nå handler det først og fremst om å vise hvilke muligheter det gir, sier den svært optimistiske salgssjefen.

Saken fortsetter under bildet:

Oras - Nye farger -1-1.jpg

Stor interesse rundt nye produkter

Under VVS-dagene i oktober presenterte også Oras flere nyheter på farger og hva de tror blir de nye trendene fremover. Hele fire nye farger ble introdusert for rørleggere og andre besøkende. 

- Vi kommer med fire til fem nye farger. Vi har jobbet i det stille, og gjort tester og markedsundersøkelser for å se hvordan markedet responderer. På VVS-dagene hadde vi muligheten til å vise frem produktene for å sjekke responsen, forteller Aastvedt. 

-. Mange mener det er viktig at Oras kommer med freshe nye trendy farger, supplert med vår ellers brede og gode produktrange av kvalitetskraner, avslutter Aastvedt.

Oras Nye farger -1-1.jpg