Andre som avvikler eksamen for f-gass sertifisering, og som er godkjent av Isovator, melder også om god pågang på de kursene som blir og som skal avvikles.

NOVAP jobber nå allerede med å planlegge kurs for høsten og disse blir offentliggjort senere.

Når det gjelder NOVAPs kurs i store varmepumper melder foreningen også om god respons. Så langt har 270 personer gjennomført disse kursene og 13. - 14. mars skal det avvikles nytt kurs i Oslo. Her er det fortsatt noen få ledige plasser. På kurset blir det vektlagt at deltakerne får en helhetsforståelse av hvordan varmesystemet med varmepumpe fungerer og man går grundig gjennom alle de ulike delene som inngår i et varmesystem.

NOVAP har også utviklet et nytt, praktisk kurs for mindre varmepumpesystemer med vannbåren varme. NOVAP har lagt ned mye ressurser i å bygge opp en lab med varmepumper og vannbåren varme til dette kurset, slik at man på en god måte kan kombinere teori og praksis.

Alle de som gjennomfører kurset i NOVAP-regi og får bestått på eksamen, vil få utstedt et installatørbevis for luft/vann og vann/van varmepumper. Ønskes mer informasjon om kurset, så finnes det på www.novap.no.