Oliner System ruster opp i tråd med behovet. Bare i USA anslår man at amerikansk infrastruktur innen fem år må oppgraderes med svimlende 2 200 milliarder dollar. Onliner System er allerede etablert i Sverige, USA, Singapore og Canada.

Forskjellige modeller
Hvor mye penger Olimb trenger vil ikke den sympatiske administrerende direktør, Carl Christian Sibbern ut med på nåværende tidspunkt, men han letter litt på sløret overfor www.vvsforum.no, og sier:

- Man kan tenke seg flere forskjellige driftsmodeller. Oliner kan få en egen driftsorganisasjon som reparerer rør i USA utover det som allerede er etablert i Canada og Sverige. Oliner kan knytte seg til samarbeidspartnere og det er mulig å selge teknologien til andre aktører. Mulighetene er mange og behovet er stort, så dette sal vi få til. Vi hadde gjerne sett at vi hadde fått friske, norske penger på bordet, men etter å ha vært i kontakt med Innovasjon Norge, så er ikke dette den riktige veien å gå. Byråkratiske regler og masse spilt tid passer oss ikke, så enten må det være andre norske selskaper eller så må pengene hentes fra utlandet. Vi får se hva det blir til, men dette skal realiseres. Utgangspunktet vårt er det beste.

Oliner System er allerede et kjent merkenavn i utlandet. Tidligere i høst deltok Carl Christian Sibbern på World Summit for Innovation and Entreprenership i Boston. Oliner System ble kåret til en av de 100 mest innovative og spenstige bedrifter.

- En spenstig og lærerik arena å bevege seg i, mener Sibbern.

Fortsetter å satse
Oliner System ( www.olinersystem.com ) er også blitt invitert til å bli tilknyttet Kellogg International Network i USA, så selskapet blir tatt på alvor i det internasjonale miljøet. Olimb kommer ikke tl å slå av på kravene eller satsingen i Norge, selv om blikket rettes ut i den store verden.

- Her hjemme holder på med utvikling og skal gjøre våre gode produkter enda bedre uavhengig av at vi satser internasjonalt, understreker administrerende direktør, Carl Christian Sibbern.