Samarbeidet medfører en rekke fordeler for alle Unidrainkundene i Norge.

Suksessbedriftene Shelby Teknikk AS, som feirer 40 år i bransjen i år og Unidrain A/S har besluttet å inngå et samarbeid som går ut på at Unidrain overdrar samtlige salgsrettigheter for Unidrain gulvavløpssystem på det norske marked til Shelby Teknikk AS fra og med 1. januar 2009.

Shelby Teknikk AS er allerede sterkt inne på baderommet, og med Unidrains veldesignede merkevarer innen sluk er grunnlaget lagt for sterke synergieffekter. Oktober var for eksempel en rekordmåned for Unidrain på det norske marked, som også har dratt i land en rekke prestisjeordrer i inn og utland den siste tiden. Leveransen til The Rolex Tower i Dubai er bare ett eksempel på dette.

Shelby Teknikk AS kan nå tilby et komplett utvalg til badet, og styrkes ytterligere med Unidrains produkter. For Unidrains kunder vil fordelene være store i og med at de nå vil de bli møtt med kompetente norsktalende servicepersonell, et komplett servicelager er i full sving i Egersund fra 1. januar 2009 og det vil være en kraftig utvidet kundeservice på telefon både når det gjelder tekniske spørsmål og salg.

- Begge bedriftene gleder seg til at kunne yte de mange Unidrainkundene og brukerne i Norge enda bedre service, og ser frem til et fortsatt godt og utviklende samarbeid med både VVS-grossister og VVS-installatører i årene fremover, påpeker Frode Shelby.

Både Peter L. Clausen, marketingsjef Christian Jaspers og nordisk salgssjef Martin Wall har store ambisjoner om salgsøkning, ikke minst på grunn av produktforbedringer og det sterke, kompetente landsdekkende salgsteam Shelby Teknikk AS har til rådighet.

- Unidrains produktet passer veldig godt inn i vår portefølje av funksjonelle designprodukter av teknisk art, påpeker Frode Shelby.