Johnsen kommer fra stillingen som utviklingsansvarlig hos Gøthe AS der han jobbet i nesten syv år, og hvor han jobbet med utvikling av nye produkter og systemer for rør-i-rør, samt oppfølging av leverandører og kunder.

- Han har god og lang erfaring med gulvvarme og vannbåren varme generelt. Det kan også nevnes at han tidligere har vært produktsjef hos Uponor og Isiflo. Det betyr at vi har fått en meget dyktig medarbeider på plass med bred erfaring fra en rekke produkter innen VVS-bransjen, og som er en stor styrke for Høiax, uttaler markedssjef Cecilie Eriksen.

Øivind Johnsen forteller at jobben blir spennende, da det skjer utrolig mye hos Høiax for tiden.
- Vi styrker staben på teknisk support, samt prosjektering og tegning av gulvvarmeanlegg.  Der ser vi det er et større behov, og vi skal kunne bistå våre kunder med den hjelp og kompetanse de trenger.
Det skjer mye i markedet om dagen, derfor er det viktig å følge med i utviklingen. Vi har en innovativ direktør, og en dyktig og fremtidsrettet organisasjon med korte beslutningsveier. Det gir oss en ekstra styrke i forhold til å være tett på kunden til enhver tid, understreker Johnsen.

Nytt satsningsområde
I tillegg til den brede produktporteføljen Høiax nå kan skilte med, lanserer de nå en stor satsing på prefab løsninger for rørleggeren.

- Vi har kommet ut av startgropen og har per nå fire personer som jobber med prefabrikkering. Det gjelder alt fra tappevann, fordelerskap, tekniske skap, inkludert fjernvarme. Kundene skal få glede av vår kompetanse. Både montering og løsninger blir mer og mer krevende, og ikke minst er det tidkrevende for rørleggeren på bygge- og anleggsplassen. Derfor strekker vi oss langt for å kunne tilby gode kundetilpassede løsninger. Vår ambisjon er å gjøre jobben enklere for rørleggeren som skal utføre installasjonene, sier Johnsen.

- Vår filosofi er at vi ønsker å insource mest mulig, ikke outsource. Det er viktig å bevare kunnskapen på huset, skal vi være konkurransedyktige og en god partner ovenfor våre kunder.