Lars Kristiansen er ansatt som Avdelingsleder Service Ventilasjon i GK Norge, Oslo.

15. desember 2014 tiltrådte  Lars Kristiansen stillingen som Avdelingsleder i Service Ventilasjon avdelingen i GK Norge, i Oslo. 

Lars er 48 år og har tidligere jobbet som Prosjektleder hos Solheim og Larsen Klima as, på ulike rehabiliteringsprosjekter. Han har også hatt en tilsvarende stilling hos Bravida noen år tilbake, som leder av serviceavdelingen på ventilasjon.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som avdelingsleder, med ansvar for at avdelingen leverer gode resultater og vokser i henhold til forventet vekst. Han skal sørge for godt miljø i avdelingen, samt sikre at kundene er tilfredse og ivaretas på best mulig måte til enhver tid.
GK ønsker Lars velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Lars Magnus Ballangrud er ansatt som Prosjektleder Entreprise i GK Norge, Oslo.

1. desember 2014 tiltrådte Lars Magnus Ballangrud stillingen som Prosjektleder i Entreprise avdelingen GK Norge, i Oslo. 

Lars Magnus er 26 år og har studert ved Høgskolen i Oslo og Akershus, ved linjen Energi & miljø i bygg. Her har han også hatt en del verv, blant annet leder for HiOA Lacrosse og Fadderansvarlig i Fadderstyret OTS. Han har tidligere også jobbet i Posten Norge, samt tatt utdanning som flymekaniker (skole + lærlingtid).
 
I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektleder med ansvar for oppfølging av entrepriseprosjekter iht fremdriftsplaner. Han vil også delta i byggefasen, være støttespiller for montasjepersonell, bestille utstyr og komponenter i VVS-anlegg (hovedsakelig ventilasjon), samt koordinere med GKs andre fag og kvalitetssikre løsninger.

GK ønsker Lars Magnus velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Harry Nystuen er ansatt som Senior IT-konsulent i GK Konsern, Oslo.

8. desember 2014 tiltrådte Harry Nystuen stillingen som Senior IT-konsulent i GK Konsern, i Oslo. 

Harry er 53 år og kommer sist fra stillingen som Senior IT-konsulent i Tieto Norge AS. Der hadde han blant annet ansvar for Citrix løsninger og drift av interne servere, samt drift av servere for eksterne kunder.

I GK vil han i all hovedsak jobbe Senior IT-konsulent med ansvar for drift av Citrix løsninger i GK, linjer og servere på avdelingskontorene, samt printløsninger.

GK ønsker Harry velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!