– Det har vært fantastisk å samle hele VB Gruppen til gode fagkurs og diskusjoner, læring og festaften for første gang som konsern. På denne tiden av året har vi tidligere samlet leverandører og samarbeidspartnere til VB Dagene, men i år valgte vi å gjennomføre en internsamling kun for VB Gruppen. I 2024 er derimot VB Dagene tilbake på planen, første torsdag og fredag etter påske, forklarer Børge Aanestad, ansvarlig for salg og marked i VB Gruppen i en pressemelding.

Et av høydepunktene under årets samling var utdelingen av årets VB priser. Fire priser ble delt ut, i tillegg til hedersprisen som kun deles ut ved spesielle anledninger. 

Årets Hederspris: Alf Stig Holsmo, VB Lofoten Vann og Varme

Alf Stig Holsmo fra VB Lofoten Vann og Varme ble tildelt årets Hederspris, etter å ha vist et fantastisk engasjement for faget og bidratt til utviklingen i VB gjennom en årrekke. Gjennom solid arbeid og et stort engasjement for å levere høy kvalitet i alle jobber, har Holsmo sammen med hele teamet i VB-bedriften, vist en sterk vilje til nytenking, levert stadig mer kompliserte prosjekter og utviklet en fantastisk VB-bedrift.

Holsmo har vært en sterk bidragsyter for utviklingen av VB gjennom en årrekke, og har i flere perioder bidratt som styremedlem og engasjert seg i ressurs- og arbeidsgrupper. Hans engasjement for faget har også strukket seg til Rørentreprenørene og Orin – Opplæringskontoret for Rørleggerfaget i Nord.

Årets Markedsfører: VB Einar Sundsdal

VB Einar Sundsdal fra Lillesand ble kåret til årets markedsfører. Selskapet har i lang tid vist en enestående evne til å skape helhetlig og gjennomført profilering av både egen VB-bedrift og VB Gruppen. 

VB Einar Sundsdal har tatt profileringen til nye høyder ved å inkorporere VB i alle aspekter av virksomheten- fra tilhengere og båter til SUP-brett og solbriller. I tillegg til den fremragende profileringen, har selskapet engasjert seg i en rekke vellykkede aktiviteter, med tydelig og gjennomført deltagelse på boligmesser, stadige konkurranser og godt trykk i den lokale markedsføringen.

VB 5.jpg

VB Einar Sundsdal Foto: Anne Lise Norheim

Årets VB Butikk: VB Varme & Bad Narvik

VB Varme & Bad Narvik ble kåret til årets VB Butikk. Selskapet har imponert med en inspirerende og selgende vareeksponering som oppdateres hyppig og som skaper en begivenhetsrik arena for både kunder og ansatte. 

For VB Varme & Bad Narvik står gode kundeopplevelser sentralt i den daglige driften, der profesjonell rådgivning og fagmannen blir frontet ved å kombinere produkt og tjenestesalg. Butikken har tiltrukket seg oppmerksomhet langt utenfor Narvik og har vist stor entusiasme og stolthet for merkevaren VB.

VB 4.jpg

Årets VB Butikk: VB Varme & Bad Narvik  Foto: Anne Lise Norheim

Årets VB Kremmer: VB Skår VVS

VB Skår VVS ble kåret til årets VB Kremmer etter å ha utvist en utrolig evne til å vokse gjennom å påta seg nye prosjekter av betydelige dimensjoner. Selskapet har oppnådd enorm vekst de siste årene og har i tillegg levert en bunnlinje som det virkelig står respekt av.

VB Skår VVS har vist en fantastisk evne til å finne de rette prosjektene, vinne anbud og viktigst av alt greid å levere på alle disse komplekse prosjektene med lønnsomhet og god kontroll. Dette har ikke vært mulig uten et meget kompetent team, med dyktige fagfolk i alle deler av leveransen.

Årets VB Ambassadør: VB Drammen Rørservice

VB Drammen Rørservice ble kåret til årets VB Ambassadør etter å ha vært en fremragende ambassadør for VB Gruppen i en årrekke. Gjennom å aktivt dele beste praksis med andre VB-bedrifter har selskapet vært en viktig kilde til inspirasjon for alle i VB Gruppen.

VB Drammen Rørservice har blitt en stor og betydelig aktør i Drammens markedet, og med daglig leder Jan Terje Kristiansen i spissen, har bedriften utmerket seg med fokus på faget og bidratt til å utvikle nye rørleggere over tid.

VB 3.jpg

Foto: Anne Lise Norheim