Lindab har blitt valgt som leverandør av kanalsystemet til det nye terminalbygget på Oslo Lufthavn. Det nye terminalbygget er på hele 117 000 m2. Dagens areal er til sammenlikning på 148 000m2. T2 vil øke kapasiteten fra 22 millioner passasjerer i 2012 til 28 millioner passasjerer. Hele prosjektet har en total kostnadsramme på 12,5 milliarder, og er et av Norges største byggeprosjekter.

Administrerende direktør, John Georg Storvik påpeker at avtalen Lindab har signert med GK Norge har stor verdi for ventilasjonsleverandøren.

Leveringen begynner i 2. kvartal 2014 og beregnes å pågå ut 2. kvartal 2017.

- Vi er veldig godt fornøyd med inngåelse av denne avtalen. Vårt sterke fokus på service og leveringssikkerhet er nok noe av nøkkelen til det gode sammarbeidet som er inngått med GK Norge. Tidligere signerte vi også avtale med GK for leveranser til Østfoldsykehuset, det største byggeprosjektet i Østfold noensinne, med en brutto arealramme på ca 82.500 m2. Dette arbeidet ble igangsatt 2. kvartal 2013 og bygget forventes å stå klart til bruk i 2016, sier John Georg Storvik.

- Vi ser at vår rolle som produsent gir fordeler i et tøft marked. Med kontroll over hele verdikjeden fra produksjon til levering, kan vi opprettholde god pålitelighet og høy leveringssikkerhet, noe som er svært viktig for våre kunder. Dette sammen med vårt sterke kundefokus gjør at vi stadig vinner terreng i konkurranse med andre aktører i  markedet, avslutter John Georg Storvik i en pressemelding til VVSforum.