- Bedriften ønsker å levere riktig vare og tjeneste til avtalt tid, samt levere den beste service til våre kunder. Dette er noe bedriftens 15 dyktige ansatte bidrar med hver eneste dag, sier daglig leder i selskapet, Kristian Nydal. 
Husevåg Rør utfører alt innen rørarbeid for privat, offentlig og industri. I tillegg kan bedriften, ved hjelp av sine samarbeidspartnere, tilby teknisk totalentreprise innen bygg. I løpet av 2023 har Husevåg Rør som mål å bli miljøfyrtårnsertifisert, og ønsker med det å vise bærekraftansvar overfor sine ansatte, kunder og myndigheter.

Rørleggerbedriften er fra 1. januar medlem av Rørkjøp, en landsdekkende rørleggerkjede med over 440 rørleggerbedrifter. 

- Vi vil takke for 25 fine år i Varme & Bad, men ser samtidig frem mot nye satsinger med ny drakt og nye støttespillere i ryggen, sier Nydal. .

Hvorfor valgte dere Rørkjøp kjeden?
- Det er flere årsaker til at vi har valgt å inngå samarbeid med Rørkjøp. Hovedårsaken er først og fremst at medlemskapet er gjort enkelt. For vår del er det viktig at vi får stå fritt til å drive vår bedrift slik vi selv ønsker, samtidig som vi har et godt innkjøpssamarbeid som vil bidra til en god bunnlinje ved årets slutt. Dette har vi tro på at et medlemskap i Rørkjøp vil oppfylle, påpeker selskapets daglige leder. 

Økonomi- og markedsansvarlig i Husevåg Rør,Stine Oksholden. skyter inn at de er opptatt av å maksimere lønnsomhet i egen bedrift. For oss er det viktig å ha et godt innkjøpssamarbeid i bunn, men å samtidig ha muligheten til å handle hvor vi selv ønsker. Enkelte varer og tjenester ønsker vi å handle lokalt for å støtte opp om lokalt næringsliv.

- Videre har vi merket oss at Rørkjøp er svært gode på sosiale medier og at Rørkjøp via sine satsinger på digitale flater har den største rekkevidde av alle i vår bransje. Dette vil være er en stor fordel i årene fremover som også Husevåg Rør ønsker dra nytte av, sier Oksholen. 

- Vi har selvsagt gjort svært grundige vurderinger og et solid forarbeid knyttet til valg av ny kjede. Det var meget viktig at støtteverktøyene er solide og kan være med på å støtte opp om bedriftens satsinger i en ellers knallhard konkurransehverdag.

Hun forteller at rørleggerbedriften har fra dag en blitt møtt med en unik positivitet og serviceinnstilling, og vi gleder oss til det videre samarbeidet med kjeden. 

Positivt for Rørkjøp-kjeden
- I Rørkjøp-kjeden ble nyheten om valget til Husevåg Rør svært godt mottatt og vi merker oss at de er en av flere rørleggerbedrifter med klare krav til lønnsomhet som nå velger Rørkjøp, sier daglig leder Frank Olsen.

- Det fine med å få med «rutinerte» og engasjerte medlemsbedrifter som Husevåg Rør er at disse bedriftene stiller tydelige krav til kjeden, noe som verdsettes enormt i Rørkjøp. Vi er stolte av å være fremoverlente og innovative, sier Olsen. 
-  Men skal vi lykkes å sikre den beste lønnsomheten også i fremtiden for rørleggerbedriftene i i vår kjede, så må engasjementet fra medlemsbedriftene være størst mulig.

Olsen mener det er ekstremt viktig å sørge for at man tilpasser alle kjedens støtteverktøy løpende etter behov og sikrer at bedriftenes driftskostnader kuttes alle steder hvor det er mulig, sett fra kjedens side.

- Dette er en av flere bedrifter som også vi har forventninger til med hensyn til å være en bidragsyter til at kjeden holdes på «tå hev» og fortsetter jobben mot stadig økt lønnsomhet i Rørkjøp. Så det er med stor glede vi ønsker Husevåg Rør AS velkommen som medlem i Rørkjøp.