– Problemet med sluk er at med trang vannlås tetter det seg fort. Ut fra min erfaring er CleanLine-sluk den beste løsningen, der det eneste du trenger å rense er den 3 centimeter lange listen under. Jeg har til og med montert det hjemme, fordi det er så enkelt å rengjøre med selvrensende vannlås, sier Torbjørn Aamodt i Aamodt VVS.

Aamodt VVS holder til i Søgne og de har brukt CleanLine i flere kundeprosjekter.

– Det er et flott sluk designmessig, med et veldig rent og minimalistisk design. Det er også et pluss. Ellers er det jo litt nytt for rørleggerne, så da er det viktig med ordentlig opplæring på hvordan det skal monteres, sier han.

Fornøyde kunder
– Selvrensende vannlås er noe kundene er veldig fornøyd med. I vanlige vannlås vil det jo samle seg avleiring, men det eneste du må gjøre selv med CleanLine er å fjerne hår. Jeg har kolleger som snakker om at de må rengjøre hver fjortende dag, men med CleanLine holder det i hvert fall å rense en til to ganger i halvåret, sier Aamodt.

Med andre ord må de som velger andre sluk rengjøre 2-3 ganger oftere.

– Det handler om at selve lista er lett å holde rein. Den har en spalte i sidene som slipper ned vannet, sammenlignet med mange andre sluk der hele lista er perforert, sier Aamodt.