- Vi stilte mannsterke opp og la lista høyt, men pågangen overgikk forhåpningene med god margin. Vi fikk vist oss frem på en bra måte, og hadde utrolig mange innom standen i løpet av de tre dagene messen pågikk, sier Knudsen til VVSforum. 

Stor interesse
Det var til tider veldig stor pågang på standen alle dagene, og publikum viste stor interesse for produktene. 

- På våre Learning Points fikk vi blant annet vist frem Purus Connect, Purus Pro, Joti R-sluket og vårt rustfrie sortiment. I tillegg presenterte våre nye gummikoblinger med UV-bestandig materiale. 

Spesielt det nye Joti-R-sluket skapte stor interesse, og de solgte inn en rekke kurs i løpet av de tre hektiske dagene, forteller han. 

- Også livesendingene var svært populære, der hadde vi kjente skikkelser i bransjen innom hver dag, som pratet om helt sentrale temaer i vår bransje for tiden. Vi hadde besøk av Rune Flengsrud, Kari Øgle Kjeldsberg, Frank Olsen, og Kathrine Sørland for å nevne noen. Så det er tydelig at vi traff veldig bra med hele opplegget vårt. Vi hadde det rett og slett veldig gøy under hele messen, og når vi får slik respons, er det selvsagt verdt all innsatsen vi har lagt ned. 

- Vi hadde en god og synlig plassering av standen, som gjorde rammebetingelsene ekstra gode, legger han til. 

Lite, men viktig produkt
Sluket er et lite, men svært viktig funksjon i bygget, og Purus har hele tiden utviklet sine produkter i tett dialog med rørleggerne. På den måten kan de tilføre VVS-bransjen etterspurte og funksjonelle produkter som er enkle å installere. Sluket er helt  sentralt både med hensyn til at folk er mer opptatt av design en noen gang,  men ikke minst for rørleggeren er installasjonen av sluket veldig viktig. Det skal være sikkert, lett å montere og ikke minst kjapt å installere. 

Saken fortsetter under bildet:

Purus og Kindberg .jpg
Søren B.Knudsen hadde besøk av Per Anders Kindberg fra Rørentreprenøren på den siste messedagen. 

Akkurat det skriver gjerne Per Anders Kindberg, daglig leder hos Rørentreprenøren AS med 13 ansatte, under på.  

- Vi jobber blant annet mye med storkjøkken, hvor vi er «storforbrukere» av sluk fra Purus. Men også i øvrige prosjekter, har vi stor nytte og glede av Purus-produktene, sier han.