– Vi har utviklet varmtvannsberederen sammen med utviklingsteamet vårt i CTCs varmepumpefabrikk i Sverige, og er stolte over resultatet vi nå kan vise frem på VVS-dagene, sier salgs- og markedssjef i CTC,  Kristin Engely i en pressemelding.
– Berederen har fått et flott design, som tydelig viser at den er en del av vårt store produktsortiment, med like farger som våre varmepumper og med samme høye kvalitet på konstruksjons- og materialvalg. Berederen har et svært lavt varmetap, og er den mest fleksible berederen på markedet.

Varmtvannsberederen kommer med universalmontering for valgfri side eller toppmontering, noe som letter rørleggerens arbeid. Alle CTC Economic kommer med Heat-Injection teknologi for hurtig oppvarming av varmtvann, og berederen er testet og oppfyller kravene til det strenge EcoDesign direktivet for produktsjon av tappevann. Alle rørføringer legges i frontdekselet slik at installasjonen blir lekker, og slik at den passer inn i rommet hvor den installeres.

- Vi i CTC gleder oss til å ta fatt på markedet med et nytt flott produkt, og vår salgsavdeling tar etter lanseringen på VVS-dagene fatt på en omfattende runde rundt om i markedet for å vise frem nyheten, sier salgs- og markedssjefen i CTC.