I år stekte han 2580 boller og det ble servert 1800 kopper kaffe. Mange valgte å leske seg med kullsyrevann direkte fra årets messenyhet, Mora Izzy C+.

Mora Izzy C+ ser ut som en vanlig kran med en ekstra tut. Hemmeligheten er en liten kullsyreenhet under kjøkkenbenken. Denne kullsyrepatronen rekker til cirka 100 liter lett kullsyret vann. Mora Izzy C+ monteres og brukes som en vanlig kjøkkenkran. Forskjellen ligger i kullsyrefunksjonen, som består av et separat uttak med tut.

Denne måten å tappe kullsyrevann på er en miljøvennlig løsning. I stedet for at det skal bygges og vedlikeholdes egne tapperier, flasker fraktes til butikker og tilbake, og det er ingen unødvendige plastflasker.

Når VVS-pressen skriver om nyheter på kransiden er det vanligvis snakk om ubetydelige endringer, men her har Mora kommet med noe som skiller seg ut.


På stand hos Ostnor Norge: Finn Ove Christiansen (Ostnor), Niels Sydtveit (Ostnor), Knut Murstad (Panasonic) og Tore Dammyr – alle svært så forunøyd med årets VVS-dager.