Bosch Compress 3800i EW er en helt nyutviklet avtrekksluft-varmepumpe med de nyeste lavenergi-komponentene og avansert styresystem som gir høy energieffektivitet. Den nye spiralberederen gir så mye som 258 liter varmt vann. Varmepumpen har en oppvarmingseffekt på 1,5 kW og leveres med elpatron som kan gi varmetilskudd på opptil 9 kW når behovet oppstår skriver de i en pressemelding.

Frisk og sunt inneklima - Varmepumpen gjenvinner varmen fra ventilasjonsluften i huset til ny varme og varmtvann. Foruten effektiv oppvarming skaper den også et friskt og sunt inneklima ved å bytte ut inneluften cirka 12 ganger per dag.

Det skal være enkelt - Compress 3800i EW er en lettstelt varmepumpe, med enkel tilgang til luftfiltre og kontroll av systemtrykket. Varmen reguleres automatisk for å gi god termisk komfort både vinter og sommer.

Berøringsskjerm gjør det enkle enda enklere - Berøringsskjerm i farger forenkler bruken og gjør navigeringen i menyen rask og effektiv. Oppstart av nyinstallert varmepumpe gjøres i med kun noen få trinn/steg? i menyen.

Klar for styring med app - Varmepumpen er klar for fjernstyring via appen Bosch EasyControl. Med denne appen kan brukeren stille inn temperatur, slå på ekstra varmtvann og se over sine energikostnader. Appen lastes ned gratis i Google Play eller App Store.

Opp til 258 liter varmtvann - I komfortmodus får man hele 258 liter 40 °C varmt vann. Da trenger man ikke å bekymre seg for lange dusjetider eller dype badekar. Varmtvannsfunksjonen styres enkelt via varmepumpens berøringsskjerm og kan stilles inn på Økonomi-, Normal- eller Komfortmodus, avhengig av hvor mye varmtvann det er behov for.

Konstruert for enkel installasjon - Med sin smarte konstruksjon og romslige plass innvendig? blir Compress 3800i EW betydelig enklere å installere og utføre service på. Luftbehandlingsdelen går an å dele, noe som er en stor fordel når det er trangt om plassen samt for fremtidig service. Hele kjølekretsen kan enkelt tas ut for adkomst til den ved servicearbeider.

Enkel utskifting av eksisterende avtrekksluft-varmepumper - Compress 3800i EW kan erstatte de fleste avtrekksluft-varmepumper på markedet uansett fabrikat og gjør det dermed svært enkelt og tidsbesparende for installatøren.

Også egnet for nye hus - I kombinasjon med tilluftsaggregatet TA450 får man et balansert ventilasjonsanlegg som oppfyller kravene for nye hus. Varmepumpen leveres i både 230 V og 400 V avslutter de i meldingen.